DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Mit érdemes tudni az okosórákról?

Napjaink modern kiegészítője az okosóra, ami már lassan az emberek jelentős részét meghódította. Nem is csoda, hiszen majdnem minden funkció elérhető rajta, ami egy okostelefonon is. Ismerjük meg közelebbről az okosórákat!

Mire jók?

Nem véletlen, hogy az okosórák egyre inkább átveszik a hagyományos órák helyét, hiszen nem csak dekoratívak, de rendkívül hasznosak és összetettek is. Persze nem könnyítik meg a dolgunkat, hiszen ahogy nő az igény rá, úgy változik a kínálat is, azaz lényegesen többet tud egy újabb darab, mint egy 2-3 éves. Éppen emiatt is figyelni kell, hogy milyet vásárolunk, hiszen nagyon sok már annyira okos, hogy ha nem lélegzünk együtt a technikával, akkor még a felét sem használjuk ki a tudásának. 

https-__bonus-shop.hu - 2020 október - Cikk1



Ahhoz, hogy a számunkra megfelelőt kiválasszuk, tisztában kell lennünk az igényeinkkel és azzal, hogy mit is várunk az általános funkciókon túl az okosórától. Az alapfunkciók közé tartozik, hogy kezelje a hívásokat és az üzeneteket, e-maileket, közösségi oldalakat és azok üzenetküldő opcióit. Ezenfelül jó, ha rendelkezik lépésszámlálóval és kalóriaszámlálóval is, mivel a legtöbb ember inkább órában sportol, mint telefonnal a kezében.

Persze a külcsín sem mindegy, hiszen nem árt, ha trendi a kinézete, és a stílusunkhoz is passzol. 

A kiválasztás során a legjobb, ha szakembertől kérünk tanácsot, mert ő legalább ismeri minden csínját-bínját az eszközöknek, így ha tudjuk, hogy mit keresünk, akkor nem foghatunk mellé. A legnépszerűbb szempont, hogy a szíj cserélhető-e vagy sem, továbbá az óra kialakítása, a kijelző mérete, a rajta látható betűk nagysága is mérvadó, akárcsak az, hogy ezáltal minden jól látható legyen. Külön jó pont, ha tudjuk, hogy mennyit bír a telefon akkumulátora egy töltéssel, és ezenfelül a szervizhálózata mennyire épült ki Magyarországon.

Kortól, nemtől függetlenül mindenkinek érdekesek lehetnek, mivel akár gyógyszer-emlékeztetőt is beállíthatunk rajtuk. Gyerekeknek is jó választás, mert sok hasznos programmal rendelkezik egy nekik szánt verzió. 

Férfi és női okosórák

Természetesen az okosórák sem egyformák, így a férfiak és a nők is megtalálják köztük a számukra megfelelőt. Egy jól megválasztott szíj igen egyedivé varázsolhatja az órát, akárcsak a különféle letölthető óralapok. A Bonus Shop webáruházban csodaszép női okosórákat találhatunk akár a jelenleg igen divatos, rosegold színben is. Az alapvető funkciókon túl rengeteg extrát is tartalmaznak, akárcsak a férfi kivitelek. Ebben az esetben inkább a bőrszíj az, ami igazán férfias és különleges, hiszen ezzel korántsem tűnik a manapság oly’ sokak által használt okosórának. Rengeteg lehetőséget rejt magában, és emellett még divatos is. Kell ennél több?

Ha egy megbízható darabot szeretnél, akkor mindenképp kövesd a tanácsainkat, és nézz körül a cég kínálatában!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: