DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

F1 Hungary Liga: A McLaren újra az élen

A ralis klasszis, KaszaKristof nyerte az F1 Hungary Liga Olasz Nagydíját, ezzel idei második győzelmét szerezte meg. Egyben ő az első olyan pilóta, aki “mesterhármast” hozott össze egy adott futamon.

Pole-pozíció, leggyorsabb kör és futamgyőzelem. Az időmérő elképesztő izgalmakat hozott az első, KaszaKristof és a negyedik, Petilos helyezett között, különbségük mindössze 62 ezredmásodperc volt. Második helyről a bajnoki címre hajtó Előd indult, míg a harmadik nagy meglepetésre Szabione volt.

A futamon KaszaKristof szépen elrugaszkodott, és pár kör alatt egy magabiztos előnyt dolgozott ki magának. Versenytempóban bárki került a második helyre, esélytelen volt közeledni hozzá. Mögötte volt verseny rendesen, a tabellát vezető Daniel_Hun az ötödik helyről rajtolva hamar a második helyen találta magát, de KaszaKristofon fogást ő sem talált, sőt, az utolsó előtti körben, amikor megpróbálta legalább a leggyorsabb kört elvenni KaszaKristoftól, eldobta az autót és így végül a negyedik helyen végzett. Előd lett a második, aki összességében 9 pontot faragott Daniel_Hun előnyén, Szijjgames pedig a harmadik.  

Ma este pedig a szezon egyik legnehezebb futama következik, a helyszín Szingapúr. Akiket élőben érdekelnének a futamok:  

https://www.youtube.com/channel/UCY3bd7kNJS9a3f30JolRTIg  

Rövid videós összefoglaló az Olasz Nagydíjról: 

További tartalmak és információ:  

https://www.facebook.com/f1hungaryliga/  

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: