Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Simtek

A bajnoki címvédő visszatért az élre!

A 16 éves Veloce_Beneref első pole-pozíciója, óriási rajt-káosz, bajnokok falánál elvérzett versenyzők, a címvédő Achia újra a győzelem útján, a bajnoki cím egyik nagy esélyese, Előd nulláz, és az éllovas Daniel_Hun szürke teljesítménye. Ezek mind jellemezték az F1 Hungary Liga hetedik állomását, a Kanadai Nagydíjat.

részletek

Új traileren a Need for Speed Heat

Hatalmas, nyitott világ, rendőrségi üldözések, számtalan autó és természetesen tuningolási lehetőségek. Ezzel kecsegtet a sorozat új tagja, amely november 8-án jelenik meg.

részletek

Meddig kapaszkodik fel az utolsó helyről Verstappen?

Nézzük meg, a Magyar Nagydíjon pole-pozíciót szerző Max Verstappen mire megy az F1 2019-es játékban, ha az utolsó helyről kell rajtolnia. Meglepő a dobogósok sorrendje.

részletek

F1 2019: Részlet az F2 sztorimódjából

A legújabb Formula-1-es játékban egy fiatal, feltörekvő versenyző bőrébe is bebújhatunk, és átélhetjük a Formula-2 izgalmas mindennapjait. Részletek a Codemasters hó végén megjelenő szimulátorából.

részletek

Így kell elbánni a balhés ellenfelekkel

Online versenyek során mindenki találkozott már szándékosan lökdösődő, feltartó, és úgy általában csak a balhéra utazó ellenfelekre. Ez a játékos megmutatja, hogyan tör borsot az orruk alá.

részletek

Így mászik hegyet a 2019-es McLaren

Jimmy Broadbent nem máshová, mint a legendás Pikes Peakre vitte el a McLaren idei F1-es gépét. Így hasít közel ezer lóerő és mérhetetlen mennyiségű leszorítóerő a hegyi szerpentinen.

részletek

Vajon visszafelé jobb a melbourne-i pálya?

Ez a játékos kipróbálta, milyen egy 2019-es F1-es autóval az Ausztrál Nagydíj helyszíne... visszafelé. Vajon jobb versenyeket produkálna, mint az eredeti? Döntsétek el ti.

részletek

Öröm nézni, ahogy ebben a játékban törnek az autók

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.

részletek

Egy virtuális spái futam Hamilton autójából

A virtuális valóságnak hála közelebb kerülhetünk az F1-hez, mint valaha. Ez a játékos kipróbálta, milyen érzés a Belga Nagydíj helyszínén végigszáguldani egy W08-as volánja mögött.

részletek

Újonc csapatok reménytelen kísérletei

Az utóbbi évtizedekben számos alkalommal próbálkoztak újonc csapatok a Formula-1-ben. Ugyanakkor a kísérletek időnként rettentő nagy bukásba torkolltak, néha már az út elején.

részletek

Verstappen és az elveszett lehetőségek

Max Verstappen édesapja, Jos is Formula-1-es versenyző volt, ám jóval kevésbé sikeres. Karrierje során rengeteg balszerencse érte, ami miatt rendre megfeneklett rendkívül ígéretesen induló pályája.

részletek

Retro – Aki egyszerűen nem volt elég jó

F1, Le Mans, IndyCar – mi másra vágyhat egy autóversenyző? Például arra, hogy legalább némi sikert elérjen, s a negyvenen túl ne még mindig utánpótlás-eredményeit villogtassa… Mai hősünknek utóbbi nem adatott meg.

részletek
Olvastad már?