Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 29. vasárnap

Simtek

Ennyit fejlődtek a ralijátékok 30 év alatt

Az alábbi videó szemléletesen bemutatja, három évtized alatt mekkora mértékben fejlődtek a számítógépes ralijátékok. Vajon mi vár ránk 2050-ben?

részletek

A GTA kiadója venné meg a Codemasterst

Az amerikai Take-Two óriási összegért, közel egymilliárd dollárért vásárolná fel az F1 hivatalos játékait fejlesztő brit stúdiót. Az elnökség hajlik az eladásra.

részletek

Ebben a ralijátékban Buddha ad utasításokat

Art of Rally címen szürreális videójáték jelent meg a közelmúltban. A PC-n elérhető alkotás egy alternatív világban játszódik, amelyben a raliautókat semmilyen előírás nem korlátozza, a játékost pedig Buddha vezeti be a versenyzés világába.

részletek

F1 2020: Gyengítettek a Ferrarin, csak nem eleget

A vörösök idei formáját látva az F1 hivatalos játékait fejlesztő Codemasters fájó lépésre szánta el magát: egy programfrissítéssel visszavett az autóik teljesítményén, ám ennek mértéke valamiért nem tükrözi a valóságot.

részletek

Bereznay Kínában is dobogós lett

A magyar esportoló a második rajtpozíciót váltotta újabb értékes pontokra az F1 hivatalos e-sport-bajnokságában, míg csapattársa idei második győzelmét szerezte, és vezet a tabellán.

részletek

Rövid ideig ingyenesen elérhető az F1 2018

Hétfő estig ingyenesen igényelhető a hivatalos Formula-1-es játék 2018-as kiadásának PC-s verziója. Amíg a készlet tart!

részletek

Ha ezt látná az FIA, Norrist eltiltanák a versenyzéstől

A McLaren pilótája amennyire éretten versenyez az F1-ben, annyira őrülten áll a sorozat hivatalos játékához. Egy minden szabálytól mentes futamon autóroncsokat kerülgetve, sikánokat levágva állt az élre az F1 2020-ban, és mindezt a neten közvetítette.

részletek

Mozgásban a Dirt 5, részletek a karriermódról

Újabb részletek derültek ki a Codemasters készülő ralijátékáról. Michael Moreton vezető tervező a GameSpotnak elárulta, a karriermód összesen 130 eseményt foglal magában, érintve többek között Norvégiát, Kínát és Brazíliát. A játékos szponzori egyezségekkel hosszú távú célokat is kitűzhet maga elé.

részletek

Így mutat a bahreini külső kör belülről

Több más helyszínhez hasonlóan az F1 idén Bahreinben is dupla versenyhétvégét rendezne. Ha ez megvalósul, a második futamot egy rövid, de annál tempósabb vonalvezetésen rendezhetik meg. Íme egy kör ezen a 3,5 kilométeres nyomvonalon a Motorsport jóvoltából.

részletek

Bejelentették a Gran Turismo 7-et PS5-re

Csütörtökön a Sony számos új játék bejelentésével tette még vonzóbbá a PlayStation 5-öt. Az érkező játékkonzol egyik húzócíme az elképesztő grafikával és számtalan feldolgozott versenyszériával kecsegtető Gran Turismo 7 lesz.

részletek

Schumachert ünnepli az F1 2020

A hétszeres világbajnok négy ikonikus autója, a Jordan 191, a Benetton B194 és B195, valamint a Ferrari F1-2000 is bekerül a Deluxe Schumacher Editionbe. Részletek a különleges kiadásról.

részletek

V8-as fészer hangja hasít a levegőbe

Ha mindig is kíváncsi voltál, mire képes a versenypályán egy 450 lóerős F1-es motorral felszerelt fészer, akkor eljött a te napod.

részletek
Olvastad már?