Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Simtek

Így kell elbánni a balhés ellenfelekkel

Online versenyek során mindenki találkozott már szándékosan lökdösődő, feltartó, és úgy általában csak a balhéra utazó ellenfelekre. Ez a játékos megmutatja, hogyan tör borsot az orruk alá.

részletek

Így mászik hegyet a 2019-es McLaren

Jimmy Broadbent nem máshová, mint a legendás Pikes Peakre vitte el a McLaren idei F1-es gépét. Így hasít közel ezer lóerő és mérhetetlen mennyiségű leszorítóerő a hegyi szerpentinen.

részletek

Vajon visszafelé jobb a melbourne-i pálya?

Ez a játékos kipróbálta, milyen egy 2019-es F1-es autóval az Ausztrál Nagydíj helyszíne... visszafelé. Vajon jobb versenyeket produkálna, mint az eredeti? Döntsétek el ti.

részletek

Öröm nézni, ahogy ebben a játékban törnek az autók

Elrepül, meghajlik, bereped, de még mindig megy tovább. A Wreckfest törésmodellje bármilyen versenyjátékot tízszer élvezetesebbé tenne.

részletek

Egy virtuális spái futam Hamilton autójából

A virtuális valóságnak hála közelebb kerülhetünk az F1-hez, mint valaha. Ez a játékos kipróbálta, milyen érzés a Belga Nagydíj helyszínén végigszáguldani egy W08-as volánja mögött.

részletek

Újonc csapatok reménytelen kísérletei

Az utóbbi évtizedekben számos alkalommal próbálkoztak újonc csapatok a Formula-1-ben. Ugyanakkor a kísérletek időnként rettentő nagy bukásba torkolltak, néha már az út elején.

részletek

Verstappen és az elveszett lehetőségek

Max Verstappen édesapja, Jos is Formula-1-es versenyző volt, ám jóval kevésbé sikeres. Karrierje során rengeteg balszerencse érte, ami miatt rendre megfeneklett rendkívül ígéretesen induló pályája.

részletek

Retro – Aki egyszerűen nem volt elég jó

F1, Le Mans, IndyCar – mi másra vágyhat egy autóversenyző? Például arra, hogy legalább némi sikert elérjen, s a negyvenen túl ne még mindig utánpótlás-eredményeit villogtassa… Mai hősünknek utóbbi nem adatott meg.

részletek

Retro – Imola első áldozata

A bajra Rubens Barrichello pénteki balesete már figyelmeztetett, aztán másnap bekövetkezett az elképzelhetetlen: Roland Ratzenberger nem élte túl első vezetőszárnyának leszakadását. 1994, Imola.

részletek

Retro - Jos Verstappen: Élni vagy égni

Évtizedes karrierje alatt egyetlen csapatnál húzta egy évnél tovább, megúszott pár velőtrázó bukást, és a tűz markából megmenekülve szerezte élete legjobb eredményét. Ma 43 éves "Jos the Boss".

részletek
Olvastad már?