Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Simtek

Barátságos párcharcban Mick és Michael Schumacher

Egy megindító ötlet vezérelte az alábbi szimulátoros videó létrejöttét, amiben Michael Schumacher 2004-es Ferrarija a fia 2021-es Haasával száll harcba a legendás spái vonalvezetésen.

részletek

F1 2005 vs 2021 – Alonso autói egymás ellen

Mire megy Fernando Alonso 2005-ös Renault R25-öse a 2021-es Alpine A521 ellen Barcelonában? Erre a kérdésre keresi a választ az alábbi, Assetto Corsában készült szimuláció.

részletek

Így mutatna egy F1-es kör 2021-ben Indianapolisban

Neked is hiányzik az F1 versenynaptárából a legendás amerikai vonalvezetés? Az alábbi videóban megnézheted, hogyan mutatna rajta egy kör Sebastian Vettellel az Aston Martint terelgetve.

részletek

Poén: Így készül Mazepin a 2021-es F1-es szezonra

Kereklámpás Ladával és hazai hard bass zenével melegít élete első F1-es évére az orosz Nyikita Mazepin alteregója ebben az őrült videóban, amiből már csak a csíkos Adidas-melegítő és egy üveg vodka hiányzik.

részletek

Valódi vagy szimulátoros? Sosem szólt még ennyire élethűen Schumacher Ferrarija

Csukott szemmel észre sem lehet venni, pedig ez csak játék! Hihetetlenül hasonlít a valódi Ferrari F2004-es hangjára ez a szimulátoros felvétel, ami az Assetto Corsában készült. Összehasonlításképp álljon itt Michael Schumacher egy valódi köre ugyanazzal az autóval, ugyanazon a pályán.

részletek

Raikkönen V8-as Ferrarit hajt a Hungaroringen

Így mutatna Kimi Raikkönen egy köre a Hungaroringen egy 2018-as Ferrariba szerelt V8-as motorral. Mindezt az Assetto Corsa és a lelkes modderek tették lehetővé, a való életben ilyen menetet sosem fogunk látni.

részletek

Mini autóval mini Spában száguld Verstappen

Mire lenne képes egy apró formulaautóval Spa kicsinyített másán Max Verstappen? Komikus jelenetet eredményez a fenti felállás, de mi szívesen megnéznénk a komplett F1-es mezőnyt egy hasonlóan komolytalan szimulátorversenyen.

részletek

Mit tud Vettel az 1966-os monacói vonalvezetésen?

Érdekes kérdésre adott választ az alábbi szimulátoros, aki arra volt kíváncsi, hogyan mutatna egy kör az Aston Martint erősítő Sebastian Vettellel az 1966-os Monacói Nagydíj helyszínén.

részletek

Egy kör az Aston Martinnal a Slovakia Ringen

Az F1 mezőnye sosem járt még északi szomszédunk versenypályáján, ezért egy youtuber megmutatta nekünk, hogyan festene rajta egy kör a világ egyik leggyorsabb autójával. A főszerepben Sebastian Vettel és az Aston Martin.

részletek

Így szólna V12-es motorral a 2020-as Ferrari

Benzinvérű rajongók régi vágya valósul meg az alábbi videóban, ami arra keresi a választ, vajon milyen élményt nyújtana egy modern F1-es autó egy régi V12-es erőforrással. A párosítás esszenciáját az adja, hogy az 1990-ben használt motort az autó hibrid technológiájával ötvözték.

részletek

Virtuális GP: Albon volt az első, de Russell nyert

Az F1 virtuális bajnokságában veretlen maradt George Russell, aki eddig minden versenyt megnyert, amelyen elindult. Az sem számított, hogy az utolsó körben megelőzték.

részletek

Mire megy Sainz a havas Nordschleifén a Ferrarival?

Ilyen próbálkozást a való életben nem fogunk látni: Carlos Sainz a havas Nordschleifén csapatja a 2021-es Ferrarival. Bordázott gumikkal is nehéz dolga van, így többször vészesen közel kerül a falhoz.

részletek
Olvastad már?