DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

F1 Hungary Liga: Szezonbeli ötödik győzelmét aratta a listavezető

Daniel_Hun a tizenkettedik helyről rajtolva nyerte meg a németországi futamot, ma este pedig jön a virtuális Magyar Nagydíj, amit élőben lehet majd követni.

Újabb csütörtök, újabb F1 Hungary Liga-futam, újabb Daniel_Hun-győzelem. A bajnoki éllovas Daniel_Hun “Hamilton-szerű” fölénnyel és precizitással vezet az egész szezonban. Legutóbb a németországi versenyt nyerte meg a tizenkettedik helyről rajtolva.  

Az időmérőn még mást mutatott az erősorrend, az időmérő-specialista Jadam_Hun szezonbeli harmadik pole-pozícióját szerezte meg. Mögötte a sorrend a következőképen alakult: Szijjgames, Antalics_Hun, KaszaKristof, érdekesség, hogy az első és a negyedik hely között mindössze 49 ezred különbség volt.  

Mintha a szimulátor figyelte volna, hogy milyen futam volt a valóságban Németországban... Szinte lemásolva ezt, esős időjárás fogadta a mezőnyt, viszont nagyon trükkösen pont olyan intenzitású volt, hogy a száraz gumik még pont jobbak voltak, mint az intermediate abroncsok. Ezáltal a rutin, a hidegvér és a türelem volt gyümölcsöző a futamon.

Daniel_Hun és Előd egy utolsó körig menő harcot vívtak a győzelemért és ebbe meglepetésre az extra tehetséges Veloce_Beneref is bele tudott szólni.

Bajnokság állása:  

303 pont Daniel_Hun 

239 pont Előd 

182 pont Veloce_Beneref  

179 pont Szijjgames  

173 pont Xray   

A Német Nagydíj összefoglaló videója: 

 

Ma este 21:30-kor mindenki hazai futama, a Magyar Nagydíj kezdődik élőben, az alábbi YouTube csatornán: https://www.youtube.com/channel/UCY3bd7kNJS9a3f30JolRTIg?view_as=subscriber   

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: