DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Gondozásmentes kerítés

Ingatlanunk egyik leginkább megpróbált eleme a kerítés. Szabadtéren ki van téve esőnek, hónak, a hőmérsékleti különbségeknek és a viharos erejű szélnek is ellen kell állnia. Ha házőrző is védi házunkat, arra is figyelni kell, hogy az alapozás és a lécezés hézagolása is megfelelő legyen. Ha gyermekünk is sokat tartózkodik kint a kertben, akkor fokozottan oda kell figyelnünk a kerítés strapabíróságára és biztonságára.

Egy jó kerítésnek sok szempontból kell tökéleteset nyújtani. Elhatárolja területünket másokétól, meghatározza házunk arculatát, védelmet nyújt a hívatlan látogatók ellen. A kerítés és a kapu legyen masszív, mégis tetszetős.

NívóKerítés_Szeptember19_LM2



Fahatás és acélerő

A kerítés egyik legkritikusabb pontja a folyamatos karbantartás. Bár manapság is legtöbben a fát választják kerítésük anyagául, egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a másféle megoldások iránt. Már elérhető olyan acél, illetve alumínium kivitelű kerítés is, amely különleges színezésének köszönhetően, visszaadja a fa természetességét.

A fahatású acélkerítés alkalmazása mellett számos érv szól. Az acéllemezből készült, fahatású elemek teljesen gondozásmentesek. A minőségi szerkezetnek köszönhetően, az évek múlásával is eredeti színében, formájában és méretében csodálhatjuk kerítésünket. Közvetlenül a gyártótól rendelhető, kedvező áron. A költségek tekintetében ne feledjük, hogy nem kell költenünk az évenkénti felújításra, és a karbantartás idejét is megspóroljuk.

Paraméterek

A felületkezelésnek köszönhetően az elemek ellenállnak a hónak, csapadéknak, szélnek és a hőingadozásnak. UV elleni védelmének köszönhetően a nap nem szívja ki az acéllemezek színét. A szerkezetei és felületkezelési technológiának köszönhetően teljesen gondozásmentes kerítést kapunk, aminek tényét a gyártó egy teljes körű, 10 éves garanciával támasztja alá.

Az innovatív KLIKK technológia lehetővé teszi, hogy mi magunk is könnyedén és gyorsan felhelyezzük a léceket a kívánt helyre. Az acéllécek felrakása történhet függőleges és vízszintes módon is. Aki szeretné, hogy kertjébe ne lássanak be, az választhatja a sorolt elrendezést. Aki levegősebb megoldást szeretne, annak a hézagos elrendezés a javasolt.

Egyedi kerítés, egyéni kérésre

A bőséges színválaszték és az egyedi méretben történő gyártás lehetőséget ad arra, hogy igazán különlegessé tegyük kerítésünket. A cég szakemberei helyszíni felmérés után árajánlatot adnak, majd a legyártás után, igény szerint kiszállítják és fel is szerelik az elemeket.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a gondozásmentes acélkerítés, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a NÍVÓ kerítés munkatársaival és kérjen ajánlatot leendő kerítésére!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: