DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap
Egyéb

Az Xbox bemutatja a jövő játékait

Hétfőn, a 2016-os E3-as konferencián a Microsoft bemutatta az Xbox One család új eszközeit, új Xbox Live funkciókat, és az Xbox történetének legnagyobb játékfelhozatalát.

Az Xbox vezetője, Phil Spencer kiemelte az Xbox csapat küldetését, hogy a jövő játékai túlmutassanak a konzolgenerációkon, és hogy a játékosok határok nélkül játszhassanak.

E3NewsRecapHERO-779x389Az Xbox azon dolgozik, hogy az Xbox Live minden eszközön és hálózaton elérhető legyen – legyen az PC, konzol, virtuális valóság vagy mobil – hogy egységes élményt biztosítson, ahol minden játékost szívesen fogadnak és egyformán tisztelnek. Az új Xbox Play Anywhere program lényege, hogy egy játékot elég egyszer megvenni, és az szabadon használható lesz Windows 10 PC-n és Xbox One-on is, az előrelahadás, a mentések és az achievementek pedig átvihetőek lesznek egyik eszközről a másikra. A 2016-os E3-as konferencián bemutatott összes Microsoft Studios játék támogatja az Xbox Play Anywhere funkciót, és még több hasonló játék érkezik.

További részletek a bejelentésekről elérhetőek a Microsoft magyar nyelvű NewsCenterén.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: