DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Prémium órakollekció a BMW szerelmeseinek

Az Ice-Watch és a BMW együttműködésének legújabb eredménye egy prémium órakollekció, amely a bajor márka szerelmeseinek bizonyára minden korábbinál nagyobb örömöt okoz majd.

Újított az Ice-Watch a BMW-s órakollekcióján. A korábbi műanyag modellek mellett mostantól már elérhető egy olyan széria is, amelynek minden modelljét masszív acél óratokkal szerelték. A lünetta a prémiummárka felnijeiről vett át jellemző részleteket, a számlap pedig a műszerfal apró jellegzetességeit hordozza magán. A kifinomult részletesség, a robusztus indexek, a stílusos mutatók mellett a kétrétegű (szintetikus külső és bőr belső rész), speciálisan kialakított óraszíj vonzza leginkább a vásárlókat – ezekkel úgy érezheti magát minden vevő, mintha egy gyönyörű BMW tulajdonosává vált volna.

BMW-MOTORSPORT-steel-white



Az új Ice-Watch kronográf változata két méretben rendelhető. A nagy modellt 48 mm, az óriás (BigBig) verziót 57 mm átmérőjű tokkal kínálják. A klasszikus, hárommutatós óra két változatban kapható, az unisex 43, a nagy (Big) 48 mm-es.

BMW_new_line_concept

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: