Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. augusztus 4. szerda

Tech

Biztonságban az egész család: Karácsonyi ajándékötletek a Miótól

Közeleg az év egyik legszebb, legmeghittebb, ugyanakkor talán legstresszesebb időszaka. A karácsony ünnepi hangulatát gyakran beárnyékolja az ajándékvásárlással járó feszültség. “Mit, mikor, hol? Tetszeni fog neki? Szüksége van rá?” Érdemes törekedni a praktikusságra, ezért a világ vezető menetrögzítő kamera márkája, a Mio ajándéktippjeivel most abban segítünk, hogy szeretteidet biztonságban tudhasd az új évben.

részletek

Az 5G elhozza a szinkronizált valóságot a mobilunkra

Az 5G-s mobilhálózatok már nem misztikus jóslatok részei. A generációugrás mostanra megtörtént a világ összes régiójában, több tucat ország száznál is több szolgáltatójánál.

részletek

Továbbfejlesztett hőkamerával érkezik a Cat S62 Pro

A Bullitt Group, a Cat® phones márka licencpartnere hivatalosan is bemutatta új csúcskészülékét, ami a jelenleg elérhető legjobb felbontású beépített FLIR Lepton® hőkamerával érkezik.

részletek

Strapabírásra tervezve: Cat S31

A masszív telefon szélsőséges körülmények között is tökéletesen a dolgát - lehet víz, por, ingadozó hőmérséklet, vagy akár le is ejthetjük, ezt mind nagyszerűen kezeli.

részletek

Két új funkcióval támogatja az egészség megőrzését a HONOR MagicWatch 2

A Honor MagicWatch 2 okosóra két új, az egészségre fókuszáló funkcióval bővül április második felében. A frissítést követően az óra folyamatosan képes mérni a véroxigénszintet, így aktuális képet ad testünk oxigénellátottságáról, valamint elemzi a női ciklust viselőjének szervezetével és életmódjával összefüggésben. A Honor MagicWatch 2 intelligens és stílusos társ az egészség megőrzésében, a sportolás hatékonyabbá tételében és a motiváció fenntartásában.

részletek

Éjjeli műszak a Mióval – Ismerd meg a MioTM Night Vision technológiát!

Még az éjszakai vezetés szerelmesei is elismerik, hogy a műfaj gyakran jár nehezített körülményekkel. Sötétedés után a vezetés fokozott veszéllyel járhat a csökkent látásviszonyok miatt is.

részletek

A vízálló dörzspapír és a delfin ragtapasza

Kevés cég mondhatja el magáról, hogy innovációival történelmi jelentőségű eseményekhez járult hozzá: a mindennapi életet megkönnyítő technológiákkal foglalkozó 3M ezen kevesek közé tartozik. Fejlesztéseiknek köszönhetően ők voltak az egyik első vállalat a Holdon, sőt, egy fehér delfin számára életmentőnek bizonyult, hogy rohamtempóban megalkották vízálló ragtapaszukat.

részletek

Hogyan vásároljunk biztonságosan az interneten?

Érdemes átnézni ezeket a dolgokat a nagy karácsonyi roham előtt - hogyan, honnan és mit érdemes rendelni, mik a legfontosabb tudnivalók egy online vásárlás előtt.

részletek

Okosóra a kalandvágyók csuklójára

A Nixon tervezői eleve az extrémsportok szerelmeseit célozzák modelljeikkel. Mission okosóráján pedig az ilyen tevékenység közben felmerülő környezet viszontagságok sem fognak ki, legyen szó esőről, napsütésről, óceánról, dombokról vagy hegyekről, kemény terepről.

részletek

HTC VIVE: Amikor beszippant a virtuális valóság

Sokak számára a VR-élmény távoli jövőnek tűnik csupán, pedig a jelenleg kapható készülékek már most is rengeteget tudnak nyújtani. A forgalmazó jóvoltából szerkesztőségünk is kipróbálhatta a HTC Vive-ot, ami jelenleg az egyik piacvezető virtuális valóság-felszerelés. Vajon eljött az a pillanat, amikor a hétköznapi felhasználó is átélheti az autóversenyzés izgalmát a nappalijában?

részletek

Csúcstechnológiás kívánságlista nőknek

Minden napra új kütyü: az életünket segítő tech újdonságok száma végtelen. De vajon mi az, amire igazán szükségünk van nekünk, nőknek? Mivel könnyíthetnénk meg a mindennapokat?

részletek

Sportjachtot tervezett a Lexus

A tanulmány egy prémium teljesítményű jachtban testesíti meg mindazt, ahogyan a Lexus márka új területeket hódít meg az életstílusban és szabadidős tevékenységekben. A Lexus tökéletes stílusát és irányíthatóságát kínáló, hat-nyolcszemélyes nyitott jachtot két nagy teljesítményű Lexus V8-as motor hajtja.

részletek
Olvastad már?