Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 27. szerda

Tech

Éjjeli műszak a Mióval – Ismerd meg a MioTM Night Vision technológiát!

Még az éjszakai vezetés szerelmesei is elismerik, hogy a műfaj gyakran jár nehezített körülményekkel. Sötétedés után a vezetés fokozott veszéllyel járhat a csökkent látásviszonyok miatt is.

részletek

A vízálló dörzspapír és a delfin ragtapasza

Kevés cég mondhatja el magáról, hogy innovációival történelmi jelentőségű eseményekhez járult hozzá: a mindennapi életet megkönnyítő technológiákkal foglalkozó 3M ezen kevesek közé tartozik. Fejlesztéseiknek köszönhetően ők voltak az egyik első vállalat a Holdon, sőt, egy fehér delfin számára életmentőnek bizonyult, hogy rohamtempóban megalkották vízálló ragtapaszukat.

részletek

Hogyan vásároljunk biztonságosan az interneten?

Érdemes átnézni ezeket a dolgokat a nagy karácsonyi roham előtt - hogyan, honnan és mit érdemes rendelni, mik a legfontosabb tudnivalók egy online vásárlás előtt.

részletek

Okosóra a kalandvágyók csuklójára

A Nixon tervezői eleve az extrémsportok szerelmeseit célozzák modelljeikkel. Mission okosóráján pedig az ilyen tevékenység közben felmerülő környezet viszontagságok sem fognak ki, legyen szó esőről, napsütésről, óceánról, dombokról vagy hegyekről, kemény terepről.

részletek

HTC VIVE: Amikor beszippant a virtuális valóság

Sokak számára a VR-élmény távoli jövőnek tűnik csupán, pedig a jelenleg kapható készülékek már most is rengeteget tudnak nyújtani. A forgalmazó jóvoltából szerkesztőségünk is kipróbálhatta a HTC Vive-ot, ami jelenleg az egyik piacvezető virtuális valóság-felszerelés. Vajon eljött az a pillanat, amikor a hétköznapi felhasználó is átélheti az autóversenyzés izgalmát a nappalijában?

részletek

Csúcstechnológiás kívánságlista nőknek

Minden napra új kütyü: az életünket segítő tech újdonságok száma végtelen. De vajon mi az, amire igazán szükségünk van nekünk, nőknek? Mivel könnyíthetnénk meg a mindennapokat?

részletek

Sportjachtot tervezett a Lexus

A tanulmány egy prémium teljesítményű jachtban testesíti meg mindazt, ahogyan a Lexus márka új területeket hódít meg az életstílusban és szabadidős tevékenységekben. A Lexus tökéletes stílusát és irányíthatóságát kínáló, hat-nyolcszemélyes nyitott jachtot két nagy teljesítményű Lexus V8-as motor hajtja.

részletek

Jobb a hordozható GPS a beépítettnél

Kihúzhatja kiadási listájáról a térképfrissítések költségét, aki átgondoltan vásárol navigációs rendszert: évente négy ingyenes frissítés, intelligens navigáció és friss közlekedési információk.

részletek

Pazar videót hozott az Apple az iPhone 7-ről

Nem szeretnél órákat tölteni azzal, hogy mindent elolvasol az Apple új üdvöskéjéről? Nem is kell! Az almások csupán 107 másodpercet kérnek tőled arra, hogy mindent megmutassanak az iPhone 7-ről.

részletek

Így készülnek a legjobb fotók a versenypályák mellett mobiltelefonnal

Magyarország egyik legnépszerűbb ifjú fotósa, Rizsavi Tamás adott pár tippet ahhoz, hogyan lehet profi fotókat készíteni telefonnal – a négy jó tanács az F1-rajongóknak is jól jöhet.

részletek

Hátul is van szeme a Mio új csúcskamerájának

Aki járt már pórul egy közlekedési szabálytalanság ártatlan elszenvedőjeként, tudja, milyen sokat ért volna egy jó pillanatban készített, bizonyító erejű felvétel. A személyes szemtanúként funkcionáló Mio MiVue autóskamera család legmodernebb tagja, a 698 Dual nagyméretű érintőképernyővel, kristálytiszta, kétirányú kameraképpel, parkolás közbeni automata rögzítéssel és megannyi vezetést segítő kiegészítő funkcióval óv minket a jogtalan káresetektől és a felesleges kiadásoktól.

részletek

Csúcskombó: Egyre népszerűbb a Mio

Azt gondolhatnánk, hogy a hordozható navigációs eszközök piaca évről-évre egyre kisebb lesz, ám a készülékek egyik legnagyobb gyártója, a Mio máshogy látja a lehetőségeket. A jelenről és a jövőről Cosmin Dobranis, a vállalat régiós értékesítési menedzsere beszélt lapunknak.

részletek
Olvastad már?