Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Tech

Pazar videót hozott az Apple az iPhone 7-ről

Nem szeretnél órákat tölteni azzal, hogy mindent elolvasol az Apple új üdvöskéjéről? Nem is kell! Az almások csupán 107 másodpercet kérnek tőled arra, hogy mindent megmutassanak az iPhone 7-ről.

részletek

Így készülnek a legjobb fotók a versenypályák mellett mobiltelefonnal

Magyarország egyik legnépszerűbb ifjú fotósa, Rizsavi Tamás adott pár tippet ahhoz, hogyan lehet profi fotókat készíteni telefonnal – a négy jó tanács az F1-rajongóknak is jól jöhet.

részletek

Hátul is van szeme a Mio új csúcskamerájának

Aki járt már pórul egy közlekedési szabálytalanság ártatlan elszenvedőjeként, tudja, milyen sokat ért volna egy jó pillanatban készített, bizonyító erejű felvétel. A személyes szemtanúként funkcionáló Mio MiVue autóskamera család legmodernebb tagja, a 698 Dual nagyméretű érintőképernyővel, kristálytiszta, kétirányú kameraképpel, parkolás közbeni automata rögzítéssel és megannyi vezetést segítő kiegészítő funkcióval óv minket a jogtalan káresetektől és a felesleges kiadásoktól.

részletek

Csúcskombó: Egyre népszerűbb a Mio

Azt gondolhatnánk, hogy a hordozható navigációs eszközök piaca évről-évre egyre kisebb lesz, ám a készülékek egyik legnagyobb gyártója, a Mio máshogy látja a lehetőségeket. A jelenről és a jövőről Cosmin Dobranis, a vállalat régiós értékesítési menedzsere beszélt lapunknak.

részletek

Bemutatkozik a droneboard

Mint nevéből is kiderül, ez a snowboard egy változata, amelyhez egy drón is szükséges. Vajon új műfaj születik, és néhány év múlva profi droneboard-versenyeket rendeznek?

részletek

Légikatasztrófák – kicsiben

Mint azt megszokhattátok, SimTech rovatunkban néha a szimulátorok világától kissé elkalandozva különböző technológiai érdekességeket mutatunk be – mint például a földhöz csapódó RC-repülőket.

részletek

Prémium órakollekció a BMW szerelmeseinek

Az Ice-Watch és a BMW együttműködésének legújabb eredménye egy prémium órakollekció, amely a bajor márka szerelmeseinek bizonyára minden korábbinál nagyobb örömöt okoz majd.

részletek

Seiko Boutique nyílt Budapesten

Számos világváros mellett Budapesten is megnyitotta kapuit a japán óragyártó cég exkluzív szalonja. A hónap elején hivatalos avató ünnepségen ismert közéleti személyiségek, a Seiko vezető külföldi tisztségviselői és az országos sajtóorgánumok képviselői is megjelentek.

részletek

Megérkezett az új Cat S40 okostelefon

A Cat phones bejelentette új okostelefonját, a Cat S40-et. A strapabíró okostelefonok iránti igény világszerte nő, tavaly több, mint 10 millió, az átlagos telefonoknál ellenállóbb készüléket adtak el.

részletek

A leggyorsabb 3D nyomtató

Manapság sokat hallani a három dimenziós nyomtatásról. Rengeteg fejlesztő kísérletezik ezzel a technológiájával, hiszen így jóval gyorsabban legyárthatóvá válnának az egyébként bonyolult alakzatok, valamint sokszor a drága előállítási költséget is csökkenteni lehetne. Akár autóalkatrészek is készülhetnek vele…

részletek

Nagy okosóra-körkép: melyiket válasszuk?

Évekkel ezelőtt, akárcsak az okostelefonok, az okosórák is csak egy sci-fi film kellékeinek számítottak az átlagfelhasználók számára és irigykedve bámultuk az autójával társalgó David Hasselhoffot.

részletek
Olvastad már?