DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Rali

Hodosi-Holló: Visszatér Kassán a GUJ-999

A Hodosi – Holló kettőst nem láthattuk bajnoki futamon Szombathely óta. Bár Gabó azért autózott itt-ott Barnus nélkül. Most viszont ismét belecsapnak a lecsóba, és terveik szerint a nézőknek fognak autózni a 41. Kassa Ralin. Egyetlen céljuk, hogy kitűnő hangulatban gurulhassanak be a céldobogóig.

Szombathelyen első helyről estetek ki és azóta eltűntetek, mint szürke szamár a ködben. Belefáradtatok a versenyzésbe, vagy csak a sok technikai problémába?

- A versenyzésbe még nem, de attól már kicsit kifeszültünk, hogy mindig csak jöttek és jöttek a kocsi betegségei elő. A Hodosi az meg autóversenyzik nélkülem is, megy össze-vissza. Na, de ő egy igazi celeb… tudod, neki menni kell, meg kell mutatnia magát. – poénkodik Barna, úgy hogy közben pályát járnak Gabóval. De már itt vagyunk Kassán, visszatértünk.

 

Végre újra lehet látni a GUJ-999-et a jól össze szokott Hodó - Holló kettőssel. Az idő vagy a látvány lesz az elsődleges a 41. Kassa Ralin?

- A kocsi elvileg jó, gyakorlatilag meg majd ott kiderül. Lekopogom azért. Mondom én már egy ideje nem láttam, de mivel Gabó ment azóta vele, ő azt mondja minden okés. Most pont végeztünk a pályabejárással, megyünk, vacsorázunk egyet, aztán meg nézünk egy kis Minimaxot, mert az magyarul van, majd holnap ismét pályát járunk. Ha egy kis szerencsénk lesz, megússzuk ezt a meleget. Ami még szóba jöhet, hogy Hodosi menet közben képet kap, és végig farolni akar majd… nem tudjuk mi lesz. Ez az évünk már úgy is elúszott, hiszen az egész szezonunk arról szólt, hogy estünk-keltünk. Igencsak marad itt a látvány, meg hogy jól érezzük magunkat.

hodosi boros



11 gyors vár rátok a hétvégén, ahol a régi technikás szakaszok mellett újak is lesznek. Fel tudjátok venni újra az iramot?

- Hogyne tudnánk már. Mentünk mi ezeken a gyorsokon javarészt, azt, hogy jól nem mondom, de mentünk. Olyan meg csak egy van, amin közösen nem autóztunk, de azért vagyunk újra itt, hogy most ezt megtegyük. Jó kis verseny szokott lenni. Minket idén már csak az mozgat, hogy jól érezzük magunkat az autóban, és ezt érezzék a nézők is. A többi most nem lényeg már számunkra.

 

Két éve mindig második helyen végeztek Kassán. Most is elégedettség ülne az arcotokra, ha a dobogó második fokára állhatnátok?

 

- Miért másodikak voltunk? Amire emlékszem az a folyamatos váltócsere. Kétszer vagy háromszor, már nem is tudom. Na meg leégettük az összes kuplungtárcsát. De mondom jó volt. Ez tiszta, de a helyezés az jó kérdés. A célba érés nekünk már újdonság lenne, tökéletesen elégedettek leszünk, csak mondom, legyen már egy jó kis verseny mögöttünk. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: