DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Podcast

Podcast: Verstappen-csúcs, Ferrari-csata Monzában

Max Verstappen csúcsot döntött, a Ferrarik nagyot csatáztak az Olasz Nagydíjon, így volt mire visszatekinteni a Formula Podcast stábjának.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Verstappen zsinórban tizedik győzelmével történelmi csúcsot állított fel, ennyi győzelmet még soha senki nem aratott egyhuzamban. A versenynaptár leggyorsabb helyszínén, a Ferrari hazai pályáján a vörösök autója is jobban muzsikált, mint általában: a Red Bull ellen így sem volt esélyük, de Carlos Sainz a pole megszerzése után 15 körön át vezette a mezőnyt, a végén pedig heroikus küzdelmet vívott a dobogóért az őt heves ostromzár alatt tartó Charles Leclerc-rel.

A monzai hétvége fénypontjain túl Gergő és Sanyi számos érdekességről beszéltek: például arról, hogy mik a legfrissebb pletykák a pilótapiacon, illetve arról. hogy a várva várt bejelentéscunami miért nem történt meg az utolsó európai futam helyszínén.

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E43_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: