DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Podcast

Podcast – Breaking: Jön az Aston Martin–Honda

Nem akármilyen bejelentés érkezett szerda hajnalban: a Honda 2026-ban az Aston Martin kizárólagos partnereként „tér vissza” az F1-be – ahonnan igazán sosem távozott.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A kirakós egy újabb darabja a helyére került, ami a Formula–1-es csapatok és motorszállítók 2026-os mezőnyét illeti, a Honda ugyanis magyar idő szerint szerda hajnalban bejelentette, hogy az F1 új éráját az Aston Martin kizárólagos partnereként kezdik meg. A Formula Podcast azonnal reagált a hírre, adásunkban arról beszélgettünk, miért tűnik égben köttetett frigynek a két fél egymásra találása, milyen előnyökkel járhat egyikük és másikuk számára, és egyáltalán: milyen út vezetett idáig?

 

podcast-26-A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 
A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!
 
Májusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: