DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Podcast

Podcast: Roncsderbi három pirossal

Kurta-furcsa véget ért az Ausztrál Nagydíj, amely Max Verstappen sikerével együtt számos vitatott döntést is hozott.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Formula Podcast stábjának volt miről beszélgetni néhány órával a leintést követően: megalapozott volt-e a piros zászlós cunami, vajon minek a folyományaként alakulhatott ki a futam értelmetlen lezárása? Hogyan lehetne orvosolni az időről időre ellentmondásos versenyigazgatói döntéseket? Kik dobtak nagyot az Albert Parkban és kik voltak azok, akik ígéretes hétvégét szúrtak el? Különdíjak, pusmorgások és érdekes információk, a műsor hagyományainak megfelelően! 

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E18_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: