DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Podcast

Podcast: Verstappen győzött, Alonso nyert Bahreinben

Helyszíni érdekességek és vélemények a Bahreini Nagydíjról: Max Verstappen győzött, de a hétvége legnagyobb nyertese Fernando Alonso.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A 2023-as szezonnyitó legnagyobb kérdése az volt, valóban olyan erős-e az Aston Martin, mint a teszt alapján hihettük. Erre lehető legütősebb választ szolgáltatta a 2014 nyara óta mindössze másodszor dobogóra álló Fernando Alonso és az igazi hőstettet végrehajtó Lance Stroll. Persze nemcsak róluk beszélünk, hanem többek között a domináns formát mutató Red Bullról, a Binotto búcsúcsókját nyögő Ferrariról, a már a B autón gondolkodó Mercedesről, a szégyenteljesen szereplő McLarenről és a semmiből a középmezőnybe ugró Williamsről is. Mészáros Sándor a helyszínről hozta a szezon első pletykáit és az évnyitó számos érdekességébe is betekintést nyújtott – s természetesen a díjazás és a pontozás se maradt el.

 

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: