DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Podcast

Podcast – Exkluzív: Zhou második éve a frontvonalban

Második F1-es idényére hangol Zhou Guanyu: a Formula Podcast a nyitány közeledtével kifaggatta a tavaly kellemes meglepetést okozó kínait.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Amikor kiválasztották, a szakmai közvélemény is szkeptikusnak mutatkozott, a 2022-es évad végére azonban mindenki elismerte: Joe – így nevezik a paddockban a pilótát – megérdemelte az esélyt a királykategóriában. Az első idény változatosan sikerült, de mit tanult belőle és milyen kilátásai vannak az idei évre, valamint a közeljövőre? Gondol-e a silverstone-i horrorbalesetre? Bottas, a csapattársa valóban rászoktatta a kávéra? Válaszok egy exkluzív beszélgetés keretein belül magától az érintettől, akihez egy magyar rajongó különleges üzenetét is eljuttattuk!

Ráadásul az interjút rövidesen eredeti nyelven is hallhatjátok!

 

Formula Podcast_hirdetes_S04E11_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Februári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Schneider Judit, Kocsis László, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: