DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Motor

Rossi: „Szeretnék gyereket, talán meg is találtam a megfelelő nőt hozzá”

A kilencszeres világbajnok egy rádiós interjúban beszélt az esetleges családalapításról, az óriási szurkolótáboráról és arról, hogy mit tenne, ha egy napra ő lehetne Isten.

Valentino Rossi meglehetősen ritkán beszél a magánéletéről: amit tudni lehet, hogy egy ideje a fehérneműmodell Francesca Sofia Novello a barátnője. Mivel az olasz motoros már 40 éves, felmerül a kérdés, hogy szeretne-e családot alapítani és szeretne-e gyereket, a Rai Radio 1-nek adott interjújában pedig válaszolt is erre: „Szeretnék, ha minden jól megy, előbb vagy utóbb meg is fog történni. Kicsit több időbe telik, mert nehéz összeegyeztetni a munkámat az apasággal. Kell hozzá egy megfelelő nő is, de talán én már meg is találtam őt. Jelenleg egy fantasztikus nőt tudhatok az oldalamon. Hogy kire szeretném, ha a gyermekem hasonlítana? Az anyukámra, tökéletes a személyisége, és szeretném, ha ugyanolyan kék szeme lenne, mint Stefániának.”

rossinő

Persze a Yamaha versenyzője nemcsak erről beszélt az interjúban, hanem például az elképesztő méretű rajongótáboráról is: „Mindig jó érzés látni a sárga áradatot, ez egy olyan kincs, amit magammal fogok vinni. Hogy mit fognak csinálni a visszavonulásom után? A legtöbben más versenyzőknek fognak szurkolni, néhányan nem járnak majd többé versenyekre. De rengeteg fiatal van Olaszországban, akiből a következő Valentino Rossi válhat. Ha tehetném, az összes szurkolómat nekik adnám át.”



rossi1

Természetesen az életkorra vonatkozó kérdést sem kerülhette ki Rossi: „Fizikailag és szellemileg is 40 éves formában vagyok. Nyilván 20 vagy 30 évesen a 40 éves öregnek tűnik. A munkám, ami egyben a szenvedélyem is, szempontjából idős vagyok, de az életem szempontjából rendben van” – mondta el a kilencszeres világbajnok. Van-e bármi olyan, amit megbánt az életében? „Van néhány a pályafutásomban, de ez normális is ilyen hosszú karrier esetén. Szerencsére az életemben nincs ilyen.”

rossi

Rossi még a kilencvenes évek második felében kezdett el világbajnoki szinten versenyezni, azóta pedig sokat változott a világ: „Először is, könnyedebb volt minden a sportban és az életben is. Most olyan, mintha folyamatosan élőben mutatnának, főleg a híres emberek esetén. Szeretem az egyedüllétet, de manapság elég egy videót posztolni, és máris mindenki tudja, hol vagy” – utalt a közösségi médiára az olasz. A politika kapcsán elmondta, hogy tíz éve követi nagyjából, de szavazni még nem volt, és bár szeret képben lenni, egyik pártnak sem a tagja. Végezetül pedig arra a kérdésre válaszolt, hogy mit tenne, ha egy napra ő lehetne Isten: „Megpróbálnám megjavítani a bolygónkat, kijavítva az összes kárt, amit okoztunk, hogy még több ezer évig élhessünk a Földön.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: