DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Gyorsasági (Gy)

Gender Racing Team: Show Time 2019

Az elmúlt hétvégén a 2019-es AMTS Automobil és Tuning Show előzetes promóciójának vendége volt a Gender Racing Team a WestEnd bevásárlóközpontban. Itt épült ugyanis a legnagyobb hazai autós rendezvény hagyományos nyereményautója, ami az idén egy kimondottan autósportos arculatúra sikerült régebbi generációs Ford Mustang lesz, melyet bárki megnyerhet, aki nézői belépőjegyet vált az AMTS-re.

Az épülő nyereményautó mellé begördült a WestEndbe az MNASZ Autós Gyorsasági OB 2018-as ezüstérmét Rónai Tamással elhódító Formula Renault 2.0 versenygépünk, melyet a tavaly felfedezett újoncunk a Formula Renault Kupa bajnoka és a hazai gyorsasági autósportban 2018-ban az év újoncának választott Hefler Róbert hajt majd az idei évben.

GRT_AIMG7271



Az egyik kedvenc versenyautónk a bevásárló központ közepén hozta a szokásos hatást mikor egy formula versenygép nem a megszokott környezetében bukkan fel. Nem csak az autó bemutatásával, hanem egy kis ismertető kiadvánnyal és a csapat korábbi versenyeit eseményeit bemutató kis videó sorozattal is szerettük volna megmutatni csapatunkat és imádott sportágunkat.

Csapatunk kiemelten fontosnak tartja az ilyen rendezvényeken való részvételt, mely nem csak a partnerek és támogatók kiszolgálása miatt fontos, hanem a fő célja, hogy ha lehet ilyenkor minél több új rajongót szerezzünk sportágunknak, megpróbáljunk minél több új érdeklődőt csábítani a versenypályák szélére az idei versenyszezonban is.

GRT_AMTS4

Ebben nagyon szívesen vesznek részt a csapat versenyzői is. A rendezvény folyamán csapatunkból Stern Roland és Hefler Róbert várta az érdeklődőket és szívesen válaszoltak az autóval és a sportággal kapcsolatos kérdésekre, szívesen adtak autogramot. Örömmel vettük a nagy érdeklődést, sokan fényképezkedtek a versenyautóval és versenyzőinkkel. Valamint sokan érdeklődtek, hogy hol lehet kipróbálni egy formula autó vezetését. Nos, partnerünk a DRX Sport közreműködésével ez is lehetséges, hogy a Gender Racing flottájába tartozó tavaly beszerzett Formula Renault 1.6-ossal versenyzőnk Rónai Tamás iránymutatásával biztonságos körülmények között lehessen belekóstolni az autózás egy másik dimenziójába.

GRT_AMTS_DSC_0669

A Gender Racing Team-el természetesen a 2019-es AMTS-en is találkozhatnak a sportág rajongói március 22.-től a Hungexpo A pavilonjában ahol a teljes csapatot és a számunkra is nagyon várt idei újdonságot is megmutathatjuk majd!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: