DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Formula-E

Tudod már, hol nézheted idén a Formula-E-t?

Rendkívül jó hírrel szolgál a DIGI Sport a hazai autósport-rajongók számára: a csatorna október 24-től a Formula-E szinte minden eseményét élőben közvetíti majd!

Azt ugyan már korábban is tudni lehetett, hogy Magyarországon a DIGI Sport közvetítheti a Formula-E sorozat következő szezonját, ám most fény derült arra is, hogy nemcsak a futamokat, de az időmérőt és a második szabadedzést is élőben adják majd. A csatorna Facebook oldalán tette közzé, hogy október 24-től már jelentkeznek a pekingi szezonnyitó eseményeivel.

Formula-E, Peking



A Formula.hu megtudta, a kommentátor Godina Zsolt, a csatorna tapasztalt munkatársa, a szakkommentátor pedig Kőváry Barna, a Félelem nélkül című program műsorvezetője lesz. Aki eddig nem követte a Formula-E sorozatot, könnyen felveheti a ritmust, és megismerkedhet vele, ugyanis ezen a hétvégén, szombaton 10:55-től a DIGI Sport 1-en egy magazinműsorral várják a nézőket, amelynek a második része a szezonnyitó verseny előtt, október 24-én kerül képernyőre.

Az elektromos autók bajnokságának második szezonjában 10 csapat vesz majd részt összesen 20 versenyzővel, akik között több volt F1-es pilótát is találunk: Jacques Villeneuve, Nick Heidfeld, Nelson Piquet, Lucas di Grassi, Jerome D’Ambrosio, Jean-Eric Vergne, Sebastian Buemi, Bruno Senna, Vitantonio Liuzzi és Stephane Sarrazin is a mezőny tagja lesz. Mellettük több volt és jelenlegi tesztpilótát is láthatunk majd a pályán: Simona de Silvestro, (Sauber), Robin Frijns (Sauber, Red Bull és Caterham), Sam Bird (Mercedes), Oliver Turvey (McLaren) és Antonio Felix da Costa (Red Bull) is indul majd a sorozatban.

A DIGI Sport Formula-E-t érintő műsorai:

Október 17., szombat:

10:55 – Formula-E magazinműsor 1. rész

Október 24., szombat:

05:45 – Formula-E időmérő edzés

08:20 – Formula-E magazinműsor 1. rész

08:50 – Formula-E magazinműsor 2. rész

09:25 – Formula-E verseny 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: