DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

F1 hírek

Hamilton még hisz az autóban és a győzelemben

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a nehéz szezonkezdet ellenére sok rejlik a W15-ösben – igaz, Verstappenék előnyét már most szinte behozhatatlannak tartja.

részletek

Nem kér elnézést a dzsiddai taktikáért a Haas

Ayao Komatsu elismerte: Magnussennek vissza kellett volna adnia a pozíciót Tsunodának – de a feltartást sportszerűtlennek nevezni „baromság” szerinte.

részletek

Sejti a Mercedes, hova tűnik a tempója

George Russell elmondta: vannak ötleteik, miért lassulnak az edzésekhez képest a kvalifikációra. Céljuk a Red Bull legyőzése, de ehhez „egy hegyet kell megmászniuk”.

részletek

Átláthatóságot követel Hamilton az FIA-tól

Támogatja Susie Wolff kiállását a hétszeres F1-es világbajnok, aki szerint nincs felelősségre vonás az FIA-nál és az F1-ben.

részletek

„Én döntök a jövőmről” – Alonso nem siet

Fernando Alonso szerint nem mások döntései határozzák meg az ő F1-es karrierjének folytatását vagy lezárását: nyár előtt eldönti, hogy mit akar csinálni 2025-ben.

részletek

Verstappen Wolff szavairól: Meg tudom érteni!

Jól esnek a rivális F1-es csapat főnökének szavai, de jól érzi magát a Red Bullnál a világbajnok. Úgy érzi, jól kezelték a Horner-ügyet, és együtt kell tartani a kulcsszereplőket.

részletek

Újabb ajánlást kapott Wolff

Ezúttal a Mercedes korábbi tartalékosa, Nyck de Vries beszélt arról, hogy véleménye szerint ki lenne a megfelelő jelölt Lewis Hamilton pótlására.

részletek

„Csapás lenne, ha Max távozna” – Perez

A mexikói versenyző nem akarta a csapattársával kapcsolatos pletykákat kommentálni, de elmondta: egységes a Red Bull F1-es alakulata, így nem lát okot a változásra.

részletek

Sainz: Ott leszek az autóban és megpróbálom

A második szabadedzés után dőlhet el, hogy részt vehet-e a futamon Carlos Sainz: ő magabiztos, de az egyértelmű, hogy nem lehet 100%-os ezen a hétvégén.

részletek

Ricciardo: Hiszem, hogy még képes vagyok rá

Nem bosszantja Helmut Marko kritikája, mivel tudja, mik az elvárások, de a Visa RB ausztrálja továbbra is úgy érzi, helye van az F1-ben.

részletek

Suzukától új versenymérnökkel támad Stroll

Új versenymérnököt kap az Aston Martin pilótája, Lance Stroll a Japán Nagydíjtól. A fejleményről a kanadai F1-es versenyző számolt be Melbourne-ben, az Ausztrál Nagydíjon.

részletek

Büntetőfeljelentést tett az FIA ellen Wolff

A Mercedes F1-es főnökének felesége a francia bírósághoz fordult az FIA tavaly decemberi kijelentései miatt: szerinte átláthatóságra és elszámoltathatóságra van szükség.

részletek