DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 28. csütörtök

F1 hírek

Az FIA miatt esett vissza az Aston Martin?

Sajtóértesülés szerint egy FIA-ajánlás miatt kellett módosítani az Aston F1-es autóján, és nagyjából ezzel egy időben esett vissza Fernando Alonsóék teljesítménye.

részletek

Már a 2024-es szezonra dolgozik a Mercedes

Brackley-ben annak érdekében próbálnak ki fejlesztéseket és megoldásokat, hogy abból minél többen tanuljanak a következő évre. A cél természetesen a bajnoki cím.

részletek

Bottas kimondta, hogy mi a baj a Saubernél

A finn F1-es pilóta szerint rosszul fejleszt a csapat, és az alap sem volt jó, ami most már kezd aggasztóvá válni. Visszacsúsztak az idei F1-es erősorrend végére.

részletek

"Nem követhetem el ugyanazokat a hibákat"

Oscar Piastri a remek bemutatkozása ellenére sem teljesen elégedett a szezon első felével: az ausztrál szerint sokszor követi el ugyanazokat a hibákat, melyekből inkább tanulni szeretne.

részletek

Ezért változnak így az erőviszonyok az F1-ben

A Mercedesnél úgy látják, hogy a fejlesztési verseny, illetve a pályaspecifikus tulajdonságok az egyébként szoros küzdelemmel együtt nagy fordulatokat hoznak hétvégéről hétvégére.

részletek

Nagyon leszakadt a riválisoktól a Williams

James Vowles szerint annyi épület és eszköz hiányzik, hogy azt évekbe telik pótolni, plusz az egész Williams kultúráját meg kell változtatni ahhoz, hogy fel tudjanak zárkózni.

részletek

„A nőknek a férfiak ellen kell versenyezniük”

Az IndyCar egyetlen női futamgyőztese nem feltétlenül rajong a csak hölgypilóták számára kiírt bajnokságokért: szerinte a legjobbakkal kell megmérkőzni az előrelépéshez.

részletek

A nő, aki Hamilton F1-es szerződését intézi

Még mindig nem írta alá új F1-es kontraktusát Lewis Hamilton, lassan haladnak a részletekkel: de nem is ő beszél a Mercedesszel, más intézi az ügyét közte és Toto Wolff között.

részletek

Tsunodát az edzője dobta szemen golflabdával

Érdekes történetet mesélt el Michael Italiano: az F1-es szezonnyitó hétvégéje során majdnem elvesztette a munkáját, és csak a szerencsén múlt a nagyobb probléma.

részletek

Nem várt mellékhatások: így rontott az Aston

A szezon elején dobogók sorával, az utóbbi hetekben visszaeséssel okozott meglepetést az Aston: F1-es főnökük tudja, mi siklott félre – és ezért is kell jobban értékelni a sikereiket.

részletek

„Piastri könnyűnek láttatja az F1-et”

Nem győzte dicsérni újonc pilótáját a McLaren csapatfőnöke: ők már az első tesztnap óta látják, ami a külvilágnak az utóbbi versenyeken vált egyértelművé.

részletek

Hamilton büszke, a cél a 2. és a 3. hely

A csapatok közt a második, egyéniben a harmadik helyre vágyik a Mercedes hétszeres F1-es világbajnoka, aki büszke arra, mennyit léptek előre a zeropod koncepció feladása óta.

részletek