DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 15. szombat

F1 hírek

Magnussent tisztázták, de szigorítást kérnek

Sportszerűtlen viselkedés miatt még egyszer beidézték a dánt az F1-es Miami Nagydíj sprintje után. A pilótát felmentették, de a felügyelők szerint változtatni kell.

részletek

Itt a döntés: elutasították az Aston kérelmét

Megszületett az ítélet Fernando Alonso kínai büntetése és az azzal kapcsolatos felülvizsgálati kérelem ügyében: nem találták jelentősnek az új bizonyítékot.

részletek

„Tehetetlenek voltunk a gumik kopása ellen”

A sprintfutamos remeklést követően az időmérő első szakaszában kieső ausztrál szerint semmit sem tudtak tenni a gumikopás ellen – a történtek előtt értetlenül áll, de előző eredménye erőt ad neki.

részletek

„Beszélni fogok Mohammeddel” – Alonso

Az FIA-nál fog utánajárni, hátrány-e nemzetisége – a jövő spanyol versenyzőit is oltalmazni akarja ezzel. Pontszerzésre nem lát sok esélyt a 15. rajtkockából Miamiban.

részletek

Elrontotta a beállításokat a McLaren

Lando Norris azt kívánja, hogy bárcsak ne változtattak volna az autón a Miami Nagydíj időmérője előtt, de most már nem nyúlhatnak hozzá a futamig.

részletek

Túlhevültek Leclerc gumijai a Q3-ban

A monacói a pénteki sprintidőmérő után szombaton is másodikként zárt Max Verstappen mögött. A Ferrari-pilóta szeretné az első körben meglepni holland versenytársát.

részletek

Sainz: Nehéz időmérő, de elégedett vagyok

Megküzdött az elemekkel a Ferrari spanyolja a Miami Nagydíj időmérőjén, de elégedett az SF-24-es tempójával – azt is kiemelte, hogy a vasárnapi futamon a szerencsésebb ívről rajtolhat.

részletek

Verstappen: Nem életem legélvezetesebb köre

Továbbra sem tud tökéletes gyorskört összerakni Miamiban, ennek ellenére a szombati F1-es kvalifikáción folytatta hétvégi uralmát Max Verstappen. A rajtot nem fogja még egyszer elszúrni.

részletek

F1-es Miami Nagydíj: az időmérő végeredménye

Újabb Verstappen-pole, újabb Leclerc-első sor, Alonso-belit, Ricciardo-bukta: az F1-es Miami Nagydíj időmérőjének végeredménye.

részletek

Verstappen a Miami Nagydíj pole-jában

Fernando Alonso a 15., a sprint hőse, Daniel Ricciardo pedig csak a 18. helyen zárta a nagydíj időmérőjét. A pole-ba ezúttal is Max Verstappen állhat majd fel Charles Leclerc és Carlos Sainz előtt.

részletek

„Emlékeztettem pár embert” – Ricciardo

A befutó előtt hitte csak el, tényleg képes lesz maga mögött tartani az RB-vel egy Ferrarit. Szezonja első pontjait kapásból egy negyedik hellyel szerezte meg a miami sprint nagy védekezője.

részletek

Magnussen a csapat miatt kezdett ámokfutásba

Magnussen elismerte, sportszerűtlenül játszott a büntetés kiosztása után – meglepő módon Hamilton nem haragszik rá, sőt szimpatizál az őszinte ellenféllel.

részletek