DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 1. hétfő
F1

Verstappen: Megértem az apámat

Megkérdezték az édesapja és Christian Horner között felmerülő újabb viszályról: mint mondta, az apját felkérték a szerepre, és szomorú az egész történet.

Pénteken újabb front nyílt a Red Bullon belül, amikor Jos Verstappen arról beszélt, hogy Christian Horner mindent megtett azért, hogy ő ne üljön autóba Spielbergben a Legendák Parádéján – amit nem magától akart megtenni, hanem a Red Bull osztrák szárnya kérte meg erre.

Az idősebb Verstappen kiborította a sztorit és indulatosan beszélt a helyzetről, de azt sietett tisztázni, hogy fia, Max nem vállalt szerepet a történetben.

„Ott ült, amikor elmondták ezt a dolgot, és csak rázta a fejét. Ez egy kicsit szomorú, de túllépünk rajta, és az a lényeg, hogy mi a legjobb Maxnak. Remélem, hogy építenek egy autót, amivel sokáig lehet nyerni, és akkor minden rendben lesz Maxnak. Mindent megteszek azért, hogy ő rendben legyen, de amint ez nem így van, tudom, hogy mi fog történni” – mondta Jos Verstappen.

f1-verstappen-jos-redbull-1



Fiát pedig a sprintfutam utáni sajtótájékoztatón kérdezték minderről:

„Ezek a dolgok nem jók nekem, az apámnak, Christiannak vagy a csapatnak sem” – válaszolta csípőből, gondolkodás nélkül a világbajnok a Formula.hu részvételével zajló sajtótájékoztatón.

„Az apám elég világosan elmondta az indokokat, és természetesen meg tudom érteni a véleményét erről, mert felkérték arra, hogy vezesse az autót a szurkolók miatt, pedig őt igazából nem érdekli, hogy vezet-e vagy sem. Szóval megértem. Én viszont a teljesítményre koncentrálok, szeretnék mindenkivel jó kapcsolatban lenni, de ez a forgatókönyv elkerülhető lett volna” – fogalmazott Verstappen.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: