DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

„Ez karrierem legnehezebb pillanata” – Sargeant

Albon szerint Sargeant mindig is remek csapatjátékos volt, de ezt most nehéz lesz elfogadnia. Az ő dolga pedig az, hogy kihozza a maximumot a hétvégéből.

Nehezen éli meg, hogy kihúzták alóla az autót, de támogatja a csapatot – ezt mondta Logan Sargeant a Williams döntésével kapcsolatban, miután a csapat úgy határozott, hogy Alexander Albonnak adja az amerikai pilóta autóját.

Az ok az, hogy Albon összetörte a maga karosszériáját, tartalék pedig nincs, így csak egy pilóta versenyezhet, és Albonnal nagyobb esélyt látnak a pontszerzésre, emiatt a vétlen Sargeant marad autó nélkül a hétvégére.

Hogy ez hogyan fordulhat elő, annak hátteréről ebben a cikkben írtunk Formula Plusz rovatunkban!

f1-williams-drivers



„Ez a legnehezebb pillanat a karrierem során, amire csak emlékszem, és abszolút nem könnyű. Azonban teljességgel itt vagyok a csapat számára, és továbbra is hozzáteszek bármilyen módon, ahogy csak tudok, annak érdekében, maximalizáljuk a lehetőségeinket” – fogalmazott a bejelentés kapcsán Sargeant.

„Teljesen őszintén azt mondom, hogy egy pilóta sem akarja feladni az ülését, sosem akarnám, hogy ilyesmi történjen. Logan mindig is teljesen profi csapatjátékos volt az első naptól kezdve, és ezt nem lesz könnyű számára elfogadni. Most viszont nem rágódhatok ezen, a munkám ezentúl annyi, hogy kihozzam a maximumot a hétvégéből” – tette hozzá Albon.

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: