DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 6. kedd

F1 hírek

Ezen a négy területen változhat az F1

A Forma-1 marketingért felelős ügyvezető igazgatójaként adott első interjújában Sean Bratches elmondta, mi az a négy kulcsterület, ahol változtatni szeretnének a sportág működésén.

részletek

„A Williamsnek nem kell olyan, aki elmenekül”

Míg Felipe Massa tervei azáltal változnak meg, hogy idén mégis ott lesz az F1-es rajtrácson, a karrierje nagy részében mellette dolgozó barátja, Rob Smedley számára is átalakulást hoz az év, hiszen az eddiginél is szélesebb feladatkört kap a csapaton belül.

részletek

A Ferrari új fiúja már versenyezne

Antonio Giovinazzi személyében új teszt- és tartalékpilótát igazolt a Scuderia 2017-re, aki rettentően elszánt F1-es jövőjét illetően, és minden lehetőséget meg kíván ragadni arra, hogy versenylehetőséghez jusson.

részletek

Így látogathatsz ki a hungaroringi F1-tesztre

Nyilvános lesz-e a hungaroringi Formula–1-es teszt, és ha igen, akkor milyen feltételekkel lehet bejutni a pályára augusztus első napjaiban? Immár ezekre a kérdésekre is tudjuk a választ!

részletek

A McLarennél van a jövő Ayrton Sennája?

Zak Brown, a wokingi istálló újdonsült vezetője úgy gondolja, hogy Stoffel Vandoorne van olyan nagy tehetség, mint Ayrton Senna, Michael Schumacher vagy épp Lewis Hamilton.

részletek

Az élcsapatok örülnek az F1 új érájának

A Red Bull és a Mercedes egy-egy prominens személyisége is méltatta a távozó Bernie Ecclestone-t, ám izgatottan várják, hogy milyen tervei vannak a sportág új többségi tulajdonosának.

részletek

Az új F1-vezér, akiről kevesen beszélnek

A sportág háromtagú vezetői testületének tagjai közül Chase Carey-t már tavaly megismerhettük, Ross Brawn pályafutását nem kell bemutatni, kevesen tudják azonban, ki a Forma-1 új, marketingért felelős ügyvezető igazgatója.

részletek

Lesz még bajnoki esélyes a Williams

Valtteri Bottas írta le érzéseit egykori csapatával kapcsolatban, emlékezett vissza a velük töltött időre, és kétségtelenül hiszi, hogy a Williams nemsokára ismét egy világbajnoki cím birtokosa lesz.

részletek

Már 2018-tól eltűnhet a DRS?

Legalábbis erre utal Ross Brawn egyik legfrissebb nyilatkozata, amelyben arról beszélt, hogy a mesterséges megoldások ártanak a sportágnak, és hogy milyen változások léphetnek életbe a közeljövőben.

részletek

Így fejleszt hatékonyabban a McLaren

A wokingi F1-es istállónak nagy tervei vannak a 2017-es szezonban, mivel korán átálltak az új autó felkészítésére, ráadásul egyre simábban mennek a dolgok a gyárban is.

részletek

„Ecclestone pótolhatatlan az F1 számára”

Ross Brawn a száguldó cirkusz új vezetőségének tagjaként tért vissza a sportágba. A brit üzletember szerint Ecclestone lemondása nagy érvágás lehet a Formula-1-nek.

részletek

Ezért nem fektetnek be az F1-be a csapatok

A Forma-1 új többségi tulajdonosa, a Liberty Media felajánlotta a csapatoknak, hogy bevásárolják magukat a sportágba, Toto Wolff azonban elmondta, hogy miért nem lenne értelme.

részletek