DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 4. péntek
F1

Alonso: Még itt leszek egy pár évig

Hazai pályán versenyez ezen a hétvégén Fernando Alonso, az Aston Martinnal pedig talán esélye nyílhat a győzelemre is. A spanyol is érzi, hogy jó helyen van.

Az Aston Martin 41 esztendős pilótája másodvirágzását éli a Formula-1-ben. Az Aston Martin a középmezőnyből vált egycsapásra élcsapattá idén, ezen a hétvégén pedig utolsó győzelme helyszínén, Barcelonában versenyez Alonso.

Elképesztő fogadtatásban volt része neki és a Ferrarinál versenyző Carlos Sainznak is pénteken, az Aston csapatfőnöke azt mondta, már-már futballstadionban érezte magát, olykor olyan hangulatot varázsoltak a katalán rajongók.



Alonso az El Mundo Deportivón keresztül üzent a spanyol szurkolóknak: „Még jó pár évig itt leszek az Aston Martinnál” – nyugtatta meg rajongóit a kétszeres világbajnok. Mike Krack örömmel hallgatta versenyzője szavait.

„Jó volt hallani, amit mondott. Még néhány év? Mi boldogok lennénk, ha így lenne! Szerintem a legfontosabb, hogy valakiben meglegyen a tűz, a vágy arra, hogy az élmezőnyben harcoljon, ez pedig maximálisan megvan Fernandóban. Egyelőre azonban még nem beszéltünk a folytatásról.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: