DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Gasly aranyjegyeket osztott szét Miamiban

Különleges belépőkkel örvendeztette meg Floridában két helyi üzlet vezetőjét Pierre Gasly. Az Alpine csapatához igazoló francia egy promóció keretein belül ajándékozta meg őket az aranyszínű jegyekkel, amelyek az idei F1-es Miami Nagydíjra szólnak.

Idén már a második Miamiban rendezett futamra készülhetnek a sportág rajongói, a szervezők pedig igyekeznek mindenkit kiszolgálni és a lehető legtöbbet kihozni ebből az eseményből. Pontosan ezért úgy határoztak, hogy a 2023-as versenyhétvége során összesen 14 olyan ételt árusító vállalkozás kap lehetőséget, melyek a Miami Gardensen belül vagy annak közvetlen környezetében tevékenykednek.

Bár a futam még odébb van, Pierre Gasly egy promóciós körút keretein belül már most ellátogatott a helyszínre, hogy két tulajdonost is boldoggá tegyen. Az Alpine versenyzője ugyanis két aranyjeggyel ajándékozta meg a jamaicai Reggae Beets éttermet, valamint az Italian Vice nevű fagylaltárusító vállalkozást.



„Mindig örömmel segítek támogatni az itteni embereket és a helyi vállalkozásokat, valamint egy kis izgalmat okozni nekik azzal, hogy meglepem őket egy aranyjeggyel. Fontos elismerni ennek pozitív hatását, és biztos vagyok benne, hogy jól fogják érezni magukat a versenyen. A tavalyi év hatalmas siker volt, és mindenképpen várom már, hogy az idei szezonban is versenyezhessek Miamiban” – idézte Gasly szavait a PlanetF1.

A pilóta sem távozott üres kézzel

Útja során Gasly az NFL-ben szereplő Miami Dolphins csapatát is meglátogatta, ahol edzésbe állt és egy 100 yardos versenyre is kiállt a klub egyik sztárja, Tyreek Hill ellen. A futóversenyt végül a játékos nyerte, aki ezek után egy dedikált mezt adott át az F1-es pilótának.

A dolog különlegessége, hogy Hill mezszáma és Gasly rajtszáma megegyezik, előbbi pedig az aláírás mellett egy mókás üzenetet helyezett el a 10-es számú szerelésen: „A lábam... gyorsabb, mint az autód!” – írta rá Hill.

„Bár nem szeretek veszíteni, mégis örültem, hogy Tyreek és én találkozhattunk, mivel nagyon tisztelem őt és az összes többi srácot, hiszen tudom, mi kell ahhoz, hogy valaki élsportoló legyen. Személy szerint mindig szeretek idejönni, és kapcsolatba kerülni a Miami Dolphins csapatával, aztán ajándékot cserélni néhány játékossal. Tényleg érzed a csapatszellemet, mert ha ezt az F1-hez  hasonlítod, mi csak két versenyző vagyunk egy csapatban. Itt egy sokkal nagyobb létesítmény van, és nagyon szeretem ezt a környezetet és ezt a hangulatot” – tette hozzá a 26 esztendős versenyző.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: