DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Leclerc Binotto pozíciójáról: A Ferrari körül mindig pletykálnak

Az elmúlt napokban több helyen is megjelent, hogy Mattia Binotto távozhat a Ferraritól az idény végén, ám Charles Leclerc szerint a csapat már tisztázta ezt a helyzetet, a pletykák pedig állandók.

Könnyen meglehet, hogy 2023-ban már nem Mattia Binotto lesz a maranellóiak csapatfőnöke, amennyiben igaznak bizonyulnak az értesülések, melyek arról szólnak, hogy Frederic Vasseur érkezhet a helyére.

Természetesen ez is szóba került a szezonzáró csütörtöki sajtóeseményén, ahol Charles Leclerc többek között a Formula.hu előtt igyekezett egyszerű és érthető választ adni ezekre a híresztelésekre.



„Az F1 és különösen a Ferrari körül mindig vannak pletykák. Ezek a hangok állandók körülöttünk. Nekünk a pályán nyújtott teljesítményünkre kell koncentrálnunk. Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy mekkora lépést tettünk tavaly óta. Biztos vagyok benne, hogy mindent megteszünk, és előkelő helyen zárhatunk. Ezen kívül nincs mit mondanom. Nem hiszem, hogy túl sok figyelmet kellene fordítanunk erre” – zárta rövidre Leclerc.

A monacói szerint szükség van a stabilitásra, amit az eredményeik is jól mutatnak, abban pedig nagyon bízik, hogy a folytatás is a terveik szerint alakulhat majd.

„Nagy kijelentés, amit a média tett, de ezek megint csak pletykák maradnak. Nem jó ezeket a dolgokat olvasni, viszont nagyszerű, hogy a csapat tisztázta a helyzetet. Szerintem a stabilitás kifizetődő, mivel megmutattuk, hogy fejlődünk. Még egy lépést kell tennünk, de ezen dolgozunk. Biztos vagyok benne, hogy ezt el fogjuk érni” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: