DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Wolff: Ricciardo egy nagyszerű karakter

Kedvelik a Mercedesnél Daniel Ricciardót és szívesen dolgoznának vele, ugyanakkor még nem döntöttek a tartalékversenyző kilétéről. Toto Wolff szerint egyelőre nem gondolkodtak erről.

Mindössze egyetlen ülés maradt szabadon a 2023-as idényre, azt azonban aligha Daniel Ricciardo fogja megkapni a Haas csapatánál. Erre már a 33 éves pilóta is utalt nemrégiben, azt pedig már többször is elárulta, jövőre szívesen lenne tartalékversenyző valamelyik alakulatnál.

A hírek szerint jövőre a Mercedes harmadik számú pilótájaként maradhatna az F1 körforgásában, ugyanakkor Toto Wolff igyekezett leszögezni, hogy egyelőre náluk még nincs napirenden ez a kérdés, noha kedvelik Ricciardót és hasznukra lehetne a tapasztalata.



„Azt hiszem, beszélt néhány csapattal egy lehetséges szerepvállalásról, és szerintem a Red Bull lesz az egyik ilyen. Ami minket illet, nagyon kedveljük őt, mert egy nagyszerű karakter, de még nem vagyunk abban a helyzetben, hogy döntést hozzunk erről” – idézte a RacingNews365 a csapatvezetőt, aki azt is elmondta, nem szeretne felesleges pletykákat generálni Ricciardo körül.

„Már régóta a pályán van, ezért kívülről-belülről ismeri ezeket az autókat, ami nekünk igazán előnyös lehetne, viszont nem szeretnék felesleges pletykákat terjeszteni, mert még nem döntöttünk ebben a kérdésben” – zárta gondolatait Wolff.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: