DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Ferrari K.O. Barcelonában

Kiütéses vereséget szenvedett a Ferrari a Red Bull ellen a Spanyol Nagydíjon, a Formula Podcast stábja pedig kitárgyalta a barcelonai hétvége eseményeit.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Mit hozott az idény első nagyobb fejlesztési hulláma, kik nyertek a legtöbbet az újításokkal? Leclerc drámai kiesése szívszorító volt, de miért érdemelte meg a sikert a Red Bull és Verstappen? Miért és meddig szenved Sainz? Valóban feltámadóban van a Mercedes? Újra középpontban az Aston Martin, de már megint nem pozitív értelemben: a „zöld Red Bullt” rejtélyek garmadája övezi és nagy a valószínűsége, hogy az ügynek még lesz folytatása. Miért?

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Májusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Hetyey Júlia, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: