DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Wolff szerint a játék még nem ért véget

Optimistán tekintett előre Toto Wolff. A Mercedes csapatfőnöke szerint a szezon még nagyon hosszú, ezért bőven lesz lehetőségük talpra állni, Barcelonában pedig arra számít, hogy előrébb léphetnek.

Az eddigi pozitívumokra építkezne a Mercedes csapata, mely az utóbbi évek dominanciája után idén rengeteg problémával küzd. A német márka elveszítette korábbi előnyét, és elég szenvedtek eddig, mivel egyelőre nem találtak igazi megoldást a gondjaikra, melyek közül a delfinezés az egyik legjelentősebb.

Toto Wolff úgy gondolja, még semmi sem veszett el, főként, hogy a szezonból rengeteg van hátra, ezért tovább kell dolgozniuk a sikerek érdekében.



„A pénteki edzésen Miamiban az autó felvillantotta valódi potenciálját. Folytattuk a kísérletezést a beállításokkal, felszereltünk néhány új alkatrészt, ami válaszokat és jelzéseket adott arra, hogy milyen irányba kell haladnunk. Az autó minden aspektusát tesztelni fogjuk. Hatalmas mennyiségű kemény munka folyt a gyárakban, hogy a Miamiban szerzett adatokat kibogozzuk, és Barcelonára fejlesztésekké alakítsuk” – idézte Wolff szavait a RacingNews365.

A csapatfőnök szerint a játszma még nem ért véget, Barcelonában pedig előrelépést vár, mivel a téli teszteken már szereztek adatokat, amiket összevethetnek az eddigi tapasztalataikkal.

„A téli teszteken már futottunk ott, szóval ez egy jó hely lesz arra, hogy a jelenlegi autóról szerzett információkat korreláljuk, és bízunk benne, hogy újabb lépést teszünk előre. Kosárlabdás fordulattal élve, még csak az első negyed végéhez érünk Barcelonában, és tudjuk, hogy a tapasztalataink a pályán nyújtott teljesítményben is meglátszanak majd. Még sok van hátra a játékból” – zárta gondolatait Wolff.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: