DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Barceloooooona!

A legjobban ismert pályán, a Circuit de Barcelona-Catalunyán, a Spanyol Nagydíjjal folytatódik az F1-es idény, a Formula Podcast pedig beharangozza a katalóniai hétvégét.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Ha van pálya, amelyet mindenki úgy ismer, mint a tenyerét, az mindenképpen a barcelonai, köszönhetően a rengeteg ott bonyolított tesztnek, az idei év viszont újdonság lesz: a „szezonelőtti pályaeseményt” követően immáron élesben csatáznak majd egymással a csapatok? Lehet, hogy az új autóknak köszönhetően végre versenyezhetőbbé válik a katalán aszfaltcsík?

Milyen emlékezetes futamokat láthattunk eddig ott, kik lehetnek az idei legjobbak, lesz-e meglepetés? Tart-e még az Alonso-tömeghisztéria, kegyeibe fogadta-e a spanyol publikum az ifjabb Sainzot, milyen a hangulata az ottani versenyeknek? Gergő elregéli a múlt F1-es hispánjainak hőstetteit, Tamás kérdez és sztorizik, Sanyi ( @mesandor ) felidézi a helyszíni emlékeket. A szokásos hármas kivesézi azt a kérdést is, hogy mennyire biztos Barcelona közeli jövője az F1-es versenynaptárban!

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E27_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Májusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Hetyey Júlia, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: