DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Norris: Sokat dolgoztunk az autón

Izgatottan várja a Spanyol Nagydíjat Lando Norris. A McLaren pilótája szereti a barcelonai pályát, és reméli a versenygépük is javulni fog, mivel rengeteget dolgoznak a fejlesztésén.

A hétvégén ismét Európában lesz a Formula-1, azon belül pedig Spanyolország a világbajnokság következő állomása. A McLaren fiatal pilótája nagyon motivált a folytatás előtt, főként azért, mert szeretné maga mögött hagyni a Miamiban történteket, ahol pont nélkül zárt.

„Izgatottan várom, hogy visszatérjek Európába, és a hétvégén Barcelonában versenyezhessek. Szeretem a spanyolországi pályát, mivel van néhány szép tulajdonsága, a kihívások és a sebességek keveréke, valamint a remek közönség. Magam mögött hagytam a Miamiban történt kiesést, és teljes mértékben az előttem álló versenyre koncentrálok” – mesélte Norris a McLaren futamelőzetesében.



A 22 esztendős versenyző szerint a pálya kedvezhet a McLarennek, az autón pedig sokat dolgoznak, hogy ismét az élmezőnyben küzdhessenek.

„A februári tesztelés során jót futottunk a pályán, így már alig várom, hogy hozzáadjam mindazt, amit a szezon eddigi részében tanultunk. Azokhoz az adatokhoz, melyeket korábban ott szereztünk az új autókkal. Miami megmutatta, hogy még mindig van mit tennünk ahhoz, hogy ismét stabilan az élmezőnyben harcoljunk, de fontos, hogy optimisták maradjunk. A csapat gőzerővel dolgozik az autó frissítésein, így remélhetőleg ez megadja nekünk azt a lökést, amire szükségünk van a dupla hétvége előtt” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: