DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Norris nem zárja ki, hogy egy napon a Ferrari versenyzője lesz

Az egyik olasz sportlap megkérdezte Norrist, egy napon elhagyná-e a McLarent a Ferrari kedvéért. A futamgyőzelemhez Szocsiban fájóan közel kerülő brit nem zárta ki ezt az eshetőséget.

Lando Norris egészen meggyőzően teljesít idén a McLaren színeiben, hiszen a hamarosan 22 esztendős pilóta már négyszer is felállhatott a dobogóra 2021-ben, ezen túl pedig Oroszországban igazán fájdalmas módon bukta el élete első futamgyőzelmét az esőben.

Eddig egész F1-es pályafutását a wokingi csapatban töltötte, az olasz La Gazzetta dello Sport újságírója azonban megkérdezte, hogy érez-e vágyat esetleg arra, hogy egy napon a Scuderia versenyzője legyen.

„Jelenleg boldognak érzem magam ott, ahol vagyok, ráadásul a szerződésem is most hosszabbítottuk meg a McLarennel, akikkel meg akarom nyerni mind az egyéni, mind a csapatvilágbajnoki címet” - mondta a brit.



„Nyilván nem tudhatom, hogy tíz év múlva hol fogok tartani és mi fog történni. Igaz, hogy sok olasz rajongóm van, amit megtapasztaltam Monzában is, hiszen megvártak engem a hotel és a pálya bejáratánál is, és éreztem a szeretetüket.”

Ezután azzal folytatta az interjút Norris, mennyiben más Daniel Ricciardo, mint Carlos Sainz: „Daniel más személyiség, mint Carlos, de gondolom, ez abból adódik, hogy hat évvel idősebb. Azért váltunk barátokká Carlossza, mert imádunk versenyezni és folyton kihívások elé állítottuk egymást, még a szimulátoron, de a golfpályán is. Ugyanazokat a dolgokat szeretjük, így jól kijöttünk egymással.”

„Daniellel egy kicsit máshogy mennek a dolgok, de ő valóban egy olyan srác, mint akit a tv-ben látni. Kedves, jófej és rengeteg vicces dolgot élünk meg együtt, emellett pedig nagyszerű pilóta és sokat tanultam tőle.”

Ha igazán szereted a motorsportokat, akkor van számodra egy jó hírünk: nemcsak a Facebookon, de már az Instagramon is megtalálsz bennünket. Kövess minket a legjobb képekért az Instán is!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: