DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Norris: Ezt soha ne próbáljátok ki!

Az már megszokott, hogy ha Daniel Ricciardo valamilyen kiemelkedő eredményt ér el, akkor a cipőjéből itatja az embereket. Lando Norris ezt most tapasztalta meg először, de nem szeretné többet.

A McLaren ausztrál pilótájához hozzátartoznak a vicces dolgok, alapvetően pedig mindig jó kedvű, mosolygós és nagyszerű a humorérzéke. Ezt gyakorlatilag mindenki tudja, ahogyan azt is, hogy Ricciardo a győzelmei után szinte minden esetben a cipőjéből issza a pezsgőt a dobogón, ám ennek nem mindenki örül annyira, mint ő, főleg azok az emberek nem, akiket meg is kínál vele.

Azok közül, akik ilyenkor egy pódiumon álltak vele, már többen megtapasztalhatták, milyen érzés Ricciardo cipőjéből inni a futam után, így az Olasz Nagydíj után a csapattársa, Lando Norris is. A fiatal brit korábban azt nyilatkozta, hogy inkább a saját lábbeliéből fogyasztaná a pezsgőt, ám ennek ellenére, most mégis bevállalós volt.



„Az íze rendben volt. Amúgy sem vagyok nagy rajongója az ilyen italoknak, ráadásul úgy, hogy ez még egy cipőből jön Danieltől, amiben két órán át az izzadt lába volt... Ezt tényleg nem tanácsolom másoknak, hogy valaha is kipróbálják” ─ idézte Norrist a PlanetF1.

A wokingi alakulat tehetsége a futam után annyit írt ki a Twitterre, hogy csapattársának bűzlik a lába, így nem szeretne több ilyen élménynek a részese lenni, a véleménye pedig azóta sem változott, persze azt elismerte, hogy egy kiváló emlék lesz ebből.

„Remélem, soha többé nem kell ezt megtennem, de azt mondtam talán az év elején vagy valamikor, hogy ha együtt állnánk a dobogóra, akkor megteszem. Kiálltam mellette és örömmel tettem meg, ahogy Zak is. Azt hiszem, nagyon szerette. Király volt, egy klassz élmény. Mindenkinek jó emlék marad, bármennyire is utáltam, ugyanakkor élveztem” ─ tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: