DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Lecsapott a Méhészborz, ütköztek a nagyok

Benne volt a levegőben, hogy újra csattan a két nagyágyú, ahogy szombat után a McLaren kiugró eredménye is, mégis csak kapkodtuk a levegőt a nagydíj közben – ugyanezt a sprintről nem mondhatnánk el.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A McLaren idei formáját látva benne volt a pakliban, hogy lesz az idén egy igazán nagy dobásuk, de ezt 100-ból 98 rajongó alighanem Lando Norristól várta elsősorban. Daniel Ricciardo viszont a legjobbkor rázta meg magát, fölénybe kerekedett az első olyan idei versenyen, ahol a papajacsapatnak reális győzelmi esélye volt, és ő szállította közel kilenc év után az első wokingi sikert. Ezen kívül is adódott persze beszédtémánk, természetesen szót ejtettünk (nem is keveset) Verstappen és Hamilton idei második ütközéséről, elmélkedtünk kicsit a sprintkvalifikáció jelenén és jövőjén, beszéltünk arról, hogy áll a Volkswagen tervezett (?) F1-es beszállása, s azt is elmondtuk, hogyan kerülhet ki Giovinazzi nevető sokadikként az Alfa Romeo második üléséért zajló versenyfutásból.

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E56_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Varga Csaba, Rónaszéki Levente, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása:  

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: