Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek
F1

Podcast: A legrövidebb nagydíj krónikája

Miért nem tették át a nagydíjat hétfőre? Hogy „kerülték meg” a háromórás szabályt? Miért adtak pontokat arra, ami történt, s versenynek számít-e egyáltalán? Megpróbáltunk minden kérdésre választ adni.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A Belga Nagydíjat értékelő adásunk jelentős hányadát arra szántuk, hogy megpróbáltunk tisztába tenni néhány olyan kérdést, melyek láthatóan izgalomban tartják a rajongók közösségét, úgymint miért volt teljesen irreális az a feltételezés, hogy átkerüljön a nagydíj hétfőre, miért tettek meg mindent azért, hogy pontokat osszanak, miért „kerülték meg” a háromórás szabályt (avagy hogyan állították meg az órát), miért nem engedték el a mezőnyt, és mit lehetett volna tenni annak érdekében, hogy ez az egész helyzet ne alakuljon ki?

Persze a vasárnap délutáni káosz mellett beszéltünk néhány más dologról is: nem lehetett szó nélkül elmenni George Russell szenzációs teljesítménye és szó szerint a küszöbön álló mercedeses szerződése mellett, szót ejtettünk Bottas jövőjéről, beszélgettünk a változások előtt Eau Rouge–Raidillion-kombinációról, és sok másról is, ami ehhez a hétvégéhez kapcsolódott.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Az adásaink elkészítését támogatták: Ort Noémi, Varga Csaba, Tóth Zsombor, Visi Ákos, Hetyey Júlia, Varga Csaba, Móni István, Bertalan Zoltán. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast összes adása: 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logoapplepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?