DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

Perez: Most már csak a versenyzésre koncentrálok

A szerződéshosszabbítása után megkönnyebbülő és most már kizárólag csak az előtte álló hétvégére koncentráló Sergio Perez csapattársához hasonlóan elégedett volt autójával, de az időjáráson sok múlik.

Bár a Red Bull mexikói versenyzője az első szabadedzést csak a hatodik, a második gyakorlást pedig csak a tizedik pozícióban zárta, mégis elégedetten nyilatkozott a pénteki nap után, amely egyébként egy fantasztikus hírt hozott számára: Perez ugyanis 2022-ben is Max Verstappen csapattársa lesz a Red Bullnál.

„Örülök, hogy pontot tettünk a szerződéskérdés végére, így minden energiámat a szezon hátralévő részére összpontosíthatom. Rendkívüli elégedettséggel tölt el, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, így boldog vagyok, hogy 2022-ben is együtt folytatjuk, de most kizárólag az előttem álló hétvégére szeretnék koncentrálni.”



„Az autó jónak érződött, szerintem számolni kell velünk ezen a hétvégén. Nagyon kíváncsi vagyok, miként befolyásolja majd az időjárás a következő napokat, hiszen ez mindenképp nagy hatással lesz a hétvégére, mivel az alapján állítjuk be az autót, de én már várom a kihívást.”

„Úgy gondolom, harcban leszünk a pole-pozícióért és kíváncsian várom, hogy ki mennyit tartogat még a tarsolyában, mikor elérkezünk a Q3-hoz. Sok fontos információt gyűjtöttünk, ma este leülünk, megbeszéljük a dolgokat, hogy szombatra a lehető legjobban felkészülhessünk.”

Ha igazi Formula-1-rajongó vagy, akkor a Formula Aréna Facebook-csoportunkban a helyed, ahol garantált a jó közösség és két futam között sem hagyunk benneteket unatkozni!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: