DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Nem vár ismétlést a Ringen a Mercedes

Nem gondolják azt, hogy hasonlóan jók lesznek majd, mint Silverstone-ban, a Hungaroringet a Red Bull pályájának tartják - ettől függetlenül mindent megtesznek azért, hogy ők legyenek elöl.

Nem várható ugyanolyan teljesítmény a Mercedestől Magyarországon, mint Silverstone-ban - mondta a Motorsportnak adott interjújában Andrew Shovlin, a világbajnok istálló pályamérnöke. Szerinte Silverstone a csapat egyik legjobb pályája, ezért nagyon naivak lennének, ha azt hinnék, hogy a Hungaroringen is hasonlóan jól fog majd működni az autójuk.

00121021_018



"A Red Bull jó a nagy leszorítóerőt igénylő pályákon, sőt, most igazából minden pályán jó... ráadásul sebzetten fog érkezni a silverstone-i események után. Biztos, hogy nagyon erősek lesznek majd" - idézi Shovlin szavait a Motorsport.

"A bajnokság felénél tartunk, nagyon kicsi a különbség a pontokat tekintve és mindent meg fogunk tenni azért, hogy mi kerüljünk előre. A célunk az, hogy a nyári szünetre is mi mehessünk elsőként, de ez egy távoli cél. Silverstone-ban azért megmutattuk, hogy bármi lehetséges, csak folyamatosan próbálkozni és javulni kell. A Red Bullt nehéz megverni, de úgy gondolom, hogy mi is erős csapat fogunk, aki mindent meg fog tenni" - magyarázta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: