DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 27. szombat
F1

Russell: Lewis olyan, mint a jó bor

George Russell örül annak, hogy Lewis Hamilton maradt az F1-ben, mert szerinte jót tesz a sportágnak, ő maga pedig a legjobbak ellen szeretne csatázni.

A legtöbben azt várják, sőt, kész tényként kezelik (mi is megosztottuk már ezzel kapcsolatos információinkat), hogy 2022-ben George Russell lesz Lewis Hamilton csapattársa a Mercedesnél - ha nem is konkrétan erről, de Hamiltonról kérdezte most a fiatal brit pilótát a Motorsport-Total.

00121015_077



"Nagyon örülök annak, hogy Lewis továbbra is marad a sportágban. Ő egyértelműen egy világsztár és továbbra is kivételes teljesítményt nyújt. Szerintem olyan ő, mint egy jó bor, az idő előrehaladtával egyre csak jobb lesz" - idézi a portál Russell szavait Hamiltonnal kapcsolatban. A Williams versenyzőjét a világbajnoki harcról is megkérdezték, de erre is meglehetősen diplomatikus választ adott.

"Max (Verstappen) és a Red Bull most nagyon erősnek tűnik, de abban biztos vagyok, hogy Lewis nyomni fogja. Ahogy mondtam is, nagyon jó az F1-nek, hogy egy hozzá hasonló srác itt marad. Én személy szerint a világ legjobbjai ellen akarok versenyezni és őszintén úgy gondolom, hogy most egy nagyon jó mezőnyünk van a pilóták szempontjából, akik megérdemlik, hogy itt legyenek" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: