DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Podcast: Megkoronázták Baku királyát

I. Sergio király elfoglalta Baku trónját: a pálya egyik legnagyobb tudora nyerte a drámákkal tarkított Azerbajdzsáni Nagydíjat, amelyet a Formula Podcast stábja is górcső alá vett.

Miért késlekedett a versenyirányítás a safety car beküldésével, egyáltalán: miért volt Verstappen balesete után piros zászló, ha Strollé után nem? A gumik konstrukciós hibája okozta a defekteket, esetleges más állhatott a háttérben? Miért volt finoman szólva is gyanús, hogy a Red Bull kifejezetten kérte a piros zászló félbeszakítást Michael Masi versenyigazgatótól? A hétvégi derbivel kapcsolatban tengernyi kérdés merül fel teljesen jogosan: ha pontos válasszal nem is tudunk szolgálni, legalább körbejártuk a témákat és szóba hoztunk néhány olyan teóriát is, amelyek eddig nem fogalmazódtak meg.  

Persze szó esik a bajnokaspiránsok betlijéről, a dobogós trió kiemelkedő teljesítményéről, s körbenéztük a mezőny összes többi szegmensében is. Gergőnek és Sanyinak a szerkesztőség rali- és szakálspecialistája, Gobodics Tomi azt is elárulta, hogy az F1-eseken kívül a hétvégén ki esett még neki az olasz gumiszállítónak!

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E35_A



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: