DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 10. csütörtök
F1

Hamilton és Verstappen bokszolni küldené a Wolff-Horner párost

A két nagyágyú viccesen reagált arra, hogy a csapatfőnökök milyen éles szópárbajt vívnak mostanában - szóba kerültek a súlycsoportok is, de szerintük ez alapvetően teljesen normális jelenség.

A bakui időmérő utáni sajtótájékoztatón (amelyen a Formula.hu is részt vett) érdekes kérdést szegeztek oda a világbajnoki címért küzdő Max Verstappennek és Lewis Hamiltonnak: mit gondolnak arról, hogy a két csapatfőnök, Christian Horner és Toto Wolff milyen ádáz szócsatába keveredett az utóbbi hetekben a hajlékony (vagy nem hajlékony) szárnyak miatt?

Hamilton rögtön odaszólt Verstappennek, hogy szerinte egy ringbe kellene küldeni a két csapatfőnököt, hogy ökölvívásban rendezzék le, a holland pedig vette a lapot és hozzátette, hogy igen, bár a súlycsoportokkal lennének gondok, sőt, igazából a magasság sem stimmel... "A súlyuk egyforma, csak a magasságuk nem..." - reagált erre tovább poénkodva Hamilton. "Én amúgy is a ring mellett vagyok a Formula-1-ben is, inkább az, mint a büntetések, szóval ez remek lenne" - folytatta Verstappen.

hah



Végül komolyabbra fordították a szót: "A Formula-1-ről beszélünk, nagy a tét, szóval mindenki nyerni akar, mindenki verseng a másikkal, úgyhogy szerintem ez egy természetes dolog. Az embereknek pedig jó, hogy ilyeneket olvashatnak nem? Hogy van mögötte tűz" - mondta Verstappen.

"Szerintem is természetesen ez a két topcsapat vezetőjétől és mindketten nagyon sokat tesznek a sikerekért, nagyszerű vezetők. Ez azért ilyen éles, mert a bajnoki küzdelem is az. Mi alapvetően azért a pályán szeretünk beszélni" - tette hozzá Hamilton.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: