DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 10. csütörtök
F1

Horner: Ha én volnék Toto, befognám a számat

A Red Bull csapatfőnöke szerint annyira mozog a Mercedes első szárnya, hogy szerinte vigyáznia kéne a riválisnak ezekkel a vizsgálatokkal és fenyegetőzésekkel.

Továbbra is téma a Red Bull és a Mercedes szárnycsatája, a világbajnok istálló fenyegetőzése és gyanúsítgatása után az energiaitalosok is válaszoltak az utóbbi hetekben, az pedig már egyértelművé vált, hogy nem lesz ebből óvás - Toto Wolff ugyan azt mondta, hogy zűrös szituáció lehet Bakuban ebből az egészből, de a mai szabadedzések után Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke ismét reagált kollégája szavaira.

A közvetítésekben ugyanis az látszott, hogy a Mercedes hátsó szárnya is mozdul valamennyit, valószínűleg annyit, amennyi a szabályok szerint még belefér...

00120036_618



"Ez egy kicsit rosszabbul néz ki, mint a miénk" - idézi Hornert az Autosport. "Engem viszont jobban érdekelne az autó eleje. Nagy zajt csaptak a hátsó rész körül, sok revíziót kell elvégezni, de akkor már nézzük meg az autók elejét is, ne csak egy-egy részt ragadjunk ki. Néha óvatosnak kell lenni azzal, hogy mit kívánunk..." - utalt Toto Wolff fenyegetőzésére a Red Bull csapatfőnöke.

"A Mercedes első szárnyán jól látni a szponzorfeliratot, aztán féktávon eltűnik. Talán így reklámozzák a szponzorukat. Mindenesetre ha én lennék Toto egy olyan első szárnnyal, amilyen nekik van, befognám a számat" - tette hozzá keményen.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: