DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Leclerc: Sebbel mindig elkerültük egymást

Charles Leclerc szerint most sokkal több időt tölt a csapattársával, mint korábban, mert Sebastian Vettellel valahogy mindig elkerülték egymást, míg Carlos Sainzcal nem.

Charles Leclerc, a Ferrari monacói F1-es pilótája arról beszélt a Motorsport olasz kiadásának, hogy miben változott meg a csapat belső dinamikája, mióta Sebastian Vettel távozott - a négyszeres világbajnokkal nem volt a legnyugodtabb a viszony, Carlos Sainzcal viszont egyelőre nincs köztük feszültség. 

lee



"Ami igazán megváltozott azzal, hogy más a csapattársam, az az, hogy most több időt töltök vele együtt. Sebbel valahogy mindig kerültük egymást, én megérkeztem, ő távozott és fordítva is igaz volt ez, míg most Carlosszal sokszor ugyanazokon a napokon dolgozunk és jóval több időt töltünk együtt. A csapattal összességében nem töltök több időt, csak mostanában többet posztolok Maranellóból a közösségi oldalakon, ezért hiszik azt az emberek, hogy többet vagyok itt, pedig eddig is ugyanennyit voltam" - mondta Leclerc.

"Carlos az utóbbi években több csapatnál is versenyzett és mindig érdekes meghallgatni azt, hogy máshol hogyan dolgoznak az emberek. Az rögtön látszik, hogy nagyon motivált, ez az első ferraris éve és mindent a legjobban akar csinálni már az elejétől kezdve, ebből pedig az egész csapat profitál. Szerintem az mindig jó, ha egy istálló mindkét pilótája húzza egymást előre" - tette hozzá a monacói.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: