DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
F1

Podcast: Az F1 Bahreinben, Tóth Laci az F3-ban

Nyakunkon a szezonrajt, ezért a Formula Podcast stábja körbenézett: mire lehet számítani Bahreinben és idehaza?

A hétvégi nyitánnyal kapcsolatos jóslatait a szokásos hármas már korábban megfogalmazta, ezúttal pedig kiértékeltük hallgatóságunk előrejelzéseit is. Terítékre kerültek napi aktualitások, például az év eddigi legjobb magyar vonatkozású autósport-fejleménye, Tóth László idei F3-as szereplése a Campos Racingnél, de ki lett vesézve a pilótaszakszervezetnél lezajlott személyi változás, valamint a Netflix F1-es sorozatának legújabb évada is.

Körbenéztünk itthon is: kitárgyaljuk a HUMDA és a Hungaroring közös sajtótájékoztatóján elhangzottakat, sőt, Gyulay Zsoltot, a mogyoródi pálya elnök-vezérigazgatóját külön is kifaggattuk. A nemzeti motorsportszentély első embere készséggel állt rendelkezésünkre, számos érdekességet elárult és feltettünk neki két olyan kérdést is, amely a leginkább foglalkoztatja a Formula Podcast Facebook-csoportban gyülekező hallgatóinkat, valamint sok más rajongót is. Idén vajon jelen lehet a mindig lelkes publikum a Magyar Nagydíjon, illetve várható-e, hogy a jövőben hivatalos nevet kapnak a Hungaroring kanyarjai? A pálya vezérének válaszai az idei szezonra vonatkozó jóslataival és várakozásaival együtt a műsorban hallhatóak!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E19_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: