DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Podcast: 13+1 kérdés az F1 szezonról

Nyakunkon a szezon, mindenki jósolgat, és a vonatról a Formula Podcast sem marad le: 13+1 kérdés 2021-ről, változatos válaszokkal. Csatlakozz és tippelj velünk!

Mint égen a csillag, annyi a kérdés az induló F1-es szezonnal kapcsolatban, ám stábunk kiválasztott 13+1-et, amelyek a legérdekesebbnek ígérkeznek. Nem vagyunk nagy jósok, de mindhárman megtettük tippjeinket és arra kérjük hallgatóinkat, hogy csatlakozzanak hozzánk: a Formula Podcast Facebook-csoportjában már elérhető a link, ahol mindenki válaszolhat a kérdéssorra.

Kik nyernek futamot idén a Mercedesen és a Red Bullon kívül? Ki nyerni a Ferrari házi csatáját? Russell vagy Latifi szerez hamarabb pontot, Vettel vagy Stroll szerez több dobogós helyezést? Egyáltalán: megrendezik-e mind a 23 idénre tervezett nagydíjat? Ez csupán néhány az izgalmas kérdések közül: amíg a szezon kezdetére várunk, hallgasd meg a műsort, csatlakozz hozzánk Facebook-csoportunkban és add le a tippjeidet, amelyeket az évad végén előhúzunk és kiértékelünk! 

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: