Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő
F1

Podcast: 28 másodperc a pokol tornácán

28 másodpercet töltött a pokol tornácán Romain Grosjean a Bahreini Nagydíjon: naná, hogy a Formula Podcast 60., a szahíri futamot taglaló adásában is a kettészakadva lángokba boruló Haas, valamint a csodával határos módon megmenekülő pilóta volt a legfőbb téma.

A stáb még mindig a hátborzongató események hatása alatt állt neki a beszélgetésnek, de a  szörnyű incidens és a körülmények mellett szó esett a futamról is. Dicsértük Perezt, Hamiltont, sőt, a szokásoktól eltérőn még Albont is, de vajon ki szolgáltatta a negatív meglepetést? Ki kapta a „jövünk fel, mint a talajvíz” különdíjat? Ezúttal egy arcszőrzet is fókuszba került, de vajon kié? Hallgassatok belénk!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E60_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?