DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Perez tisztázta a „titkolózós” megjegyzéseit a csapattal

„Nem lehet, hogy hét közös év után rossz szájízzel váljunk el” – írta a közösségi oldalán a mexikói F1-es azok után, hogy csütörtökön úgy fogalmazott: elkezdtek titkolózni előtte a Racing Pointnál.

Sergio Perez a szezon végén kénytelen elhagyni a Racing Pointot, mivel a jövőre Aston Martinná alakuló istálló leigazolta a Ferraritól távozó Sebastian Vettelt Lance Stroll mellé. Az Orosz Nagydíjat megelőző sajtótájékoztatón is előkerültek a mexikói kirúgásának körülményei, valamint a jövőjével kapcsolatos fejlemények, és Perez elhintette, hogy „mióta kijött a hír, néhány elkezdtek titkolózni előtte a csapatnál”.

perez-racingpoint-szocsi-day0



A megjegyzés természetesen bejárta a sajtót, a pilóta pedig a jelek szerint ezek után leült beszélni a Racing Pointtal, ugyanis péntek reggel az alábbi poszttal jelentkezett a közösségi médiában:

„Hét éve ismerem ezt a csapatot, és olyan nekem, mintha a családom lenne. Beszéltem a csapattal, és elfogadták a magyarázatomat. Nem lehet, hogy hét közös év után rossz szájízzel váljunk el, teljes mértékben tisztáztuk a dolgokat. És mindannyian továbblépünk. Mindenki ugyanazt szeretné: hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük és sikeresek legyünk a hátralévő versenyeken. Tovább fogjuk nyomni és harcba szállunk a dobogókért ezen a hátralévő nyolc futamon.”

Ami a mexikói jövőjét illeti: elmondása szerint több csapattal is egyeztetések zajlanak – igaz, a pletykák arról szólnak, hogy előszerződést köthetett a Haasszal, ahol sem Romain Grosjean, sem Kevin Magnussen ülése nem tekinthető betonbiztosnak.

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: