DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Brawn: Vettelnek hoznia kell az eredményeket

Ross Brawn szerint Sebastian Vettel leigazolása erős lépés Lawrence Strolltól és szerinte a német még mindig jobbá tesz mindenkit - viszont innentől hozni kell az elvárt eredményeket.

A múlt hét slágere volt Sebastian Vettel és az Aston Martin 2021-es együttműködésének, egyúttal Sergio Perez távozásának bejelentése, most pedig Ross Brawn is kitért erre a témára a szokásos futamösszegző írásában - a Formula-1 motorsport-igazgatója sem hagyhatta szó nélkül ezt az eseményt.

veeee



"Ez egy nagy jelzés Lawrence Stroll részéről" - kezdte mondandóját Brawn. "Vettel egy bizonyított bajnok pilóta és szerintem még mindig megvan benne a szükséges tűz. Egy ilyen ember leigazolása mindenkit jobbá tesz a csapatban, ahol most egyre erősebb a törekvés. A tapasztalata felbecsülhetetlen, de most az a dolga, hogy új szintre emelje a csapatot és az eredményeknek passzolniuk kell Lawrence Stroll elképzeléseihez."

Szót ejtett azért a távozni kényszerülő Perezről is. "Sergio Perez most hirtelen csapat nélkül találta magát azok után, hogy hosszú éveket töltött el ennél az istállónál. Biztos, hogy nagyon vegyes érzései vannak, azonban ő egy nagyon gyors pilóta, aki pályafutása csúcsán van és helyet érdemel a jövő évi rajtrácson. Remélhetőleg megtalálja a megfelelő lehetőséget és új kalandba kezd" - mondta Brawn.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: