DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Lance Strollt kicsit elöntötték az érzelmek

Sergio Perez távozásáról kérdezték - szerinte nagyon jó volt együtt dolgozni a mexikóival, szép másfél év áll mögöttük, de még nem ért véget a közös munka. Vettelről csak annyit mondott, hogy jó lehetőség ez a csapatnak.

Amint arról beszámoltunk, Lawrence Stroll szerda este tudatta Sergio Perezzel, hogy nem számítanak rá 2021-ben, hanem Sebastian Vettelt igazolják le a helyére - a mexikói versenyző nem számított erre, ő úgy tudta, hogy jól állnak a dolgai, majd némileg váratlanul érte ez az esemény. A Toszkán Nagydíj sajtótájékoztatóján (amelyen a Formula.hu is részt vett) természetesen minden erről szólt, így a csapatnál maradó Lance Strollt is megkérdezték róla.

"Igen... egy kicsit elöntöttek az érzelmek" - mondta Lance Stroll arra a kérdésre, hogy mit érzett, amikor megtudta, hogy édesapja kitszi Sergio Perezt a csapatból és Sebastian Vettelt igazolja le a helyére, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ő marad az Aston Martinná alakuló istállónál. Stroll válasza közben egyébként Perez nevetve mondta a háttérben, hogy "hallottam, hogy sokat sírt tegnap..."

strulovics



"Sok mindenen mentünk át az elmúlt tizennyolc hónapban, hihetetlen volt Checo mellett dolgozni, ez a szezon pedig eddig különösen jó volt úgy, hogy az autónk is versenyképes lett. A szezonnak amúgy nincs is még vége, sok van belőle hátra, mindkettőnknek megvan az esélye, hogy szerezzünk még sok pontot és a konstruktőri harmadik helyen végezzünk, ez a célunk" - tette hozzá a kanadai, majd rátért Sebastian Vettel érkezésére is.

"Izgalmas lehetőség ez a csapat számára, hiszen Seb hatalmas tapasztalattal rendelkezik és egy nagyon sikeres pilóta. Szóval igen, ez izgalmas lesz" - reagált tömören Stroll.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: