Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 26. szombat
F1

Podcast: Ítéletek és szabályok érthetően

Gyakran nem értjük, miért született egy adott döntés a futamokon, sőt akár szidjuk is, aki meghozta – elhatároztuk, hogy tisztába tesszük a dolgokat, amiben egy F1-es hétvégéken szolgálatot teljesítő steward volt a segítségünkre.

Miért tűnhetnek olykor következetlennek vagy nehezen érthetőnek az F1-es büntetések? Szabályos volt-e Hamilton háromkerekes befutója? Máshogy kezelik-e a kisebb kategóriákban történt eseteket, mint az F1-esek incidenseit? Ki rendelhet el safety cart, piros zászlót, és ki dönt arról, miért milyen büntetéseket lehet kiosztani? Na és pontosan mit csinál a sportbíró, a bokszbíró, a versenyigazgató és a sportfelügyelő? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket fejtegettünk a Formula Podcast legújabb adásában Móni Istvánnal, aki éppen Barcelonában tartózkodik, hogy stewardként részt vegyen a spanyol hétvége F2-es és F3-as eseményein!

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E34_AA Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?